Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Dit type accu wordt geleverd zonder zuur. U zult zelf zuur toe moeten voegen of aan een specialist over laten. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
Yuasa Yuasa YB14A-A2 12V 14Ah
Yuasa

Yuasa YB14A-A2 12V 14Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€32,00
Let op dit is geen combi package accu. Dit betekent dat de accu niet wordt geleverd met een zuurpakket. U dient dus zelf accu zuur in de accu te vullen. De Yuasa YB14A-A2 is een 14 Lees meer...
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
Half jaar garantie
0.5jr
Geschikt voor
Starten voertuig
Motorfiets
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Bestand tegen versnipperen van actief materiaal, zelfs onder zware trillingen
  Biedt een hoog startvermogen
  Beschermt tegen kwel en corrosie
  Ontworpen om te beschermen tegen corrosie, trillingen te weerstaan en een hoog startvermogen te leveren

De Yuasa YB14A-A2 is een 14 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij. U zult het zuurgehalte eens per half jaar moeten peilen en de accu zo nodig moeten bijvullen voor een optimale levensduur. Ook als het gaat om duurzaamheid winnen veel accu's uit deze lijn jaar op jaar de titel ‘Beste motorfiets accu.

YUASA YB14A-A2

  Model - YUASA YuMicron / Conventional Series
   Ampère - 14 AH
Afmetingen: 134mm (l) x 89mm (b) x 176mm (h)

Reputatie

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw motor (formeel: motorfiets)? Zoek niet verder. Want Yuasa is de onbetwiste nummer 1 in motoraccu's. Sterker nog, het is ‘s werelds grootste producent en leverancier van accu’s voor motors, scooters, sneeuwscooters, waterscooters, en terreinvoertuigen. In het grootste deel van de wereld opereren zij onder de naam Yuasa en vanuit Amerika met dochteronderneming GS Battery. Samen is dit GS YUASA. GS YUASA levert wereldwijd aan gerenommeerde auto- en motorfabrikanten zoals Honda, BMW, Mercedes, Harley-Davidson, Ducati, Kawasaki en nog veel meer.


Speciaal voor

Uitermate geschikt voor toermotorfietsen en gemodificeerde voertuigen.


Niet geschikt voor

  Cyclische toepassingen.
  Extreme hellingshoek.

Unieke voordelen

  Loodlegering voor maximale start kracht.
  Geschikt voor opslag na motor seizoen.
  Kan prima tegen vibratie, dus schokbestendig.
  30% meer startvermogen dan conventionele motorfiets startaccu’s.
  Snelle laadtijd.

Accu-techniek

Dit is een loodaccu met loodlegering. Door speciaal ontwikkelde seperators heeft Yuasa het voor elkaar gekregen om per cel 2 extra platen te monteren in de accu. Hierdoor kan de accu voor lange tijd zonder lading worden opgeslagen. En is het koudstartvermogen fors toegenomen met maar liefst 30 procent!

Yuasa YB14A-A2 12V 14Ah feiten
Fabrikantcode5050694005534
Voltage12 Volt
Ampère14 AH
Lengte (mm)134
Breedte (mm)89
Hoogte (mm)176
Belangrijke info Yuasa YB14A-A2 12V 14Ah

Motorfiets accu’s hebben een eenduidige typeaanduiding. Namelijk de Y voor het typenummer. We kennen de YT(X), YB, (G)YZ en de TTZ. Deze typenummers worden door 99% van alle motorfabrikanten als OEM opgenomen. Elke accufabrikant hanteert een ander typeaanduiding. De C en de L wordt ook vaak gebruikt voor het typenummer, zoals typeaanduidingen zoals CTX, LTX, LB of CB. Dit is echter 1 op 1 te vergelijken met de YTX en YB.

Let op dit is geen combi package accu. Dit betekent dat de accu niet wordt geleverd met een zuurpakket. U dient dus zelf accu zuur in de accu te vullen.

Yuasa YB14A-A2 12V 14Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle YUASA YuMicron / Conventional Series accu's een half jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Waarschuwing voor Yuasa YB14A-A2 12V 14Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. Deze accu wordt uitsluitend leeg verstuurd, wij leveren deze accu niet met een zuurpakket.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!