Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
Yuasa Yuasa TTZ14S 12V 11.2Ah
Yuasa

Yuasa TTZ14S 12V 11.2Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€96,00
€131,30
De Yuasa TTZ14S is een 11.2 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
Half jaar garantie
0.5jr
Geschikt voor
Starten voertuig
Motorfiets
Power sport
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Ontworpen om te beschermen tegen corrosie, trillingen te weerstaan en een hoog startvermogen te leveren
  Voldoet aan of overtreft de OEM-specificaties van Powersport
  Hogere capaciteit, tot 32 Ah
  Superieure weerstand in extreme omstandigheden van kou en hitte dankzij propyleen
  100% Onderhoudsvrij!

De Yuasa TTZ14S is een 11.2 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor. Eenmaal gevuld met accuzuur is de accu permanent gesloten en volledig onderhoudsvrij! Deze accu hoeft dus nooit meer bijgevuld te worden. Wel moet u de accu periodiek bijladen.

YUASA TTZ14S

  Model - YUASA High Performance AGM MF Series
   Ampère - 11.2 AH
Afmetingen: 150mm (l) x 87mm (b) x 110mm (h)

Reputatie

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw motor (formeel: motorfiets)? Zoek niet verder. Want Yuasa is de onbetwiste nummer 1 in motoraccu's. Sterker nog, het is ‘s werelds grootste producent en leverancier van accu’s voor motors, scooters, sneeuwscooters, waterscooters, en terreinvoertuigen. In het grootste deel van de wereld opereren zij onder de naam Yuasa en vanuit Amerika met dochteronderneming GS Battery. Samen is dit GS YUASA. GS YUASA levert wereldwijd aan gerenommeerde auto- en motorfabrikanten zoals Honda, BMW, Mercedes, Harley-Davidson, Ducati, Kawasaki en nog veel meer.


Speciaal voor

Uitermate geschikt voor motorfietsen, scooters, ATV’s, zitmaaiers en waterscooters.


Niet geschikt voor

  Cyclische toepassingen.

Unieke voordelen

  100% onderhoudsvrij.
  Geschikt voor opslag na motor seizoen.
  Kan prima tegen vibratie, dus schokbestendig.
  Minimale zelfontlading.
  Snelle laadtijd.
  Minimaal waterverlies dankzij gas-recombinatie technologie.

Accu-techniek

In deze accu zit AGM-technologie verwerkt. AGM absorbeert al het batterijzuur en is daardoor zeer cyclusvast. De accu kan herhaaldelijk worden geladen en ontladen zónder prestatieverlies.

Yuasa TTZ14S 12V 11.2Ah feiten
Fabrikantcode5050694011436
Voltage12 Volt
Ampère11.2 AH
Lengte (mm)150
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)110
Belangrijke info Yuasa TTZ14S 12V 11.2Ah

Motorfiets accu’s hebben een eenduidige typeaanduiding. Namelijk de Y voor het typenummer. We kennen de YT(X), YB, (G)YZ en de TTZ. Deze typenummers worden door 99% van alle motorfabrikanten als OEM opgenomen. Elke accufabrikant hanteert een ander typeaanduiding. De C en de L wordt ook vaak gebruikt voor het typenummer, zoals typeaanduidingen zoals CTX, LTX, LB of CB. Dit is echter 1 op 1 te vergelijken met de YTX en YB.

Er wordt een zuurpakket en handleiding meegeleverd door YUASA om de accu zelf te activeren. Eenmaal gevuld heeft de accu ongeveer 80% van zijn capaciteit. Voor de levensduur van de accu is het beter dat hij eerst correct wordt doorgeladen.

Yuasa TTZ14S 12V 11.2Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle YUASA AGM MF Series accu's een half jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Waarschuwing voor Yuasa TTZ14S 12V 11.2Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!