Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

High Performance AGM MF Series

High Performance AGM MF Series

High Performance AGM MF Series

De onderhoudsvrije AGM series van Yuasa is een hoge performance motorfiets acculijn specifiek opgezet om een performance accu te leveren welke onderhoudsvrij is. Elke motorrijder, beginnend of ervaren weet dat een accu uit de Yuasa MF AGM lijn ALTIJD goed is. De MF series van Yuasa vallen al onder de beste accu's welke er te verkrijgen zijn. Speciale AGM separators zorgen ervoor dat water niet nodig is in deze accu's. Verder gebruiken de accu's uit deze lijn een speciale lood calcium techniek zodat elke accu zijn vermogen driemaal zo lang kan vasthouden dan een conventionele accu. Tot zover komt dit overeen met de AGM MF Series. Yuasa engineers verbaasden vriend en vijand door nog verder te gaan met de ontwikkeling van AGM motorfiets accu's. De High Performance accu's zijn samen met GYZ Series de beste accu's voor jouw motorfiets op de markt. Elke High Performance accu heeft 30% meer CCA dan een accu uit de AGM MF Series. Vandaar ook de naam High performance. Maar niet alleen maar vermogen is waar Yuasa aan heeft gedacht want de YTZ reeks bevat een nog lichtere, compactere maar vooral krachtigere accu voor een scala aan motorvoertuigen.

Yuasa YTZ12S
TOP KWALITEIT 2 tot 3 dgn
Model: YTZ12S
De Yuasa YTZ12S is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wi..
118,80
Excl. BTW:98,18
Yuasa YTZ14S
TOP KWALITEIT
Model: YTZ14S
De Yuasa YTZ14S is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wi..
123,09
Excl. BTW:101,73
Yuasa YTZ14S
TOP KWALITEIT
Model: YTZ14S
De Yuasa TTZ14S is een 11.2 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange ..
131,30
Excl. BTW:108,51
Yuasa YTZ7S
TOP KWALITEIT 2 tot 3 dgn
Model: YTZ7S
De Yuasa YTZ7S is een 6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wint..
96,93
Excl. BTW:80,11
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.