Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

AGM MF Series

AGM MF Series

AGM MF Series

De onderhoudsvrije AGM series van Yuasa is een hoge performance motorfiets accu lijn specifiek opgezet om een performance accu te leveren welke onderhoudsvrij is. Eigenlijk benodigd deze lijn geen introductie want deze accu lijn is gewoon eenzaam aan de top. Elke motorrijder beginnend of ervaren weet dat een accu uit de Yuasa MF AGM lijn ALTIJD goed is. De MF series van Yuasa vallen al onder de beste accu's welke er te verkrijgen zijn. Speciale AGM seperators zorgen ervoor dat water niet nodig is in deze accu's. Verder gebruiken de accu's uit deze lijn een speciale lood calcium techniek zodat elke accu zijn vermogen drie maal zo lang kan vast houden dan een conventionele accu.

Model: YT12A-BS
De Yuasa YT12A-BS is een 10 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
71,66
Excl. BTW:59,22
Yuasa YT9B-BS
Uitverkocht!
Model: YT9B-BS
De Yuasa YT9B-BS is een 8 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor. ..
84,95
Excl. BTW:70,21
Yuasa YTX12-BS
Uitverkocht!
Model: YTX12-BS
De Yuasa YTX12-BS is een 10 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
57,04
Excl. BTW:47,14
Yuasa YTX14-BS
Uitverkocht!
Model: YTX14-BS
De Yuasa YTX14-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
71,66
Excl. BTW:59,22
Model: YTX14L-BS
De Yuasa YTX14L-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de moto..
88,15
Excl. BTW:72,85
Model: YTX16-BS
De Yuasa YTX16-BS is een 14 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
98,91
Excl. BTW:81,74
Model: YTX16-BS-1
De Yuasa YTX16-BS-1 is een 14 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de mot..
98,91
Excl. BTW:81,74
Model: YTX20-BS
De Yuasa YTX20-BS is een 18 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
102,83
Excl. BTW:84,98
Model: YTX20L-BS
De Yuasa YTX20L-BS is een 18 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de moto..
102,83
Excl. BTW:84,98
Model: YTX5L-BS
De Yuasa YTX5L-BS is een 4 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor...
41,79
Excl. BTW:34,54
Model: YTX7-ABS
De Yuasa YTX7-ABS is een 6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor...
44,41
Excl. BTW:36,70
Model: YTX7L-BS
De Yuasa YTX7L-BS is een 6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor...
44,41
Excl. BTW:36,70
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13