Menu
winkelwagentje

Yuasa 12N12-3B

De Yuasa 12N12-3B is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij. U zult het zuurgehalte eens per half jaar moeten peilen en de accu zo nodig moeten bijvullen voor een optimale levensduur. Ook als het gaat om duurzaamheid winnen veel accu's uit deze lijn jaar op jaar de titel ‘Beste motorfiets accu.

Reputatie

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw motor (formeel: motorfiets)? Zoek niet verder. Want Yuasa is de onbetwiste nummer 1 in motoraccu's. Sterker nog, het is ‘s werelds grootste producent en leverancier van accu’s voor motors, scooters, sneeuwscooters, waterscooters, en terreinvoertuigen. In het grootste deel van de wereld opereren zij onder de naam Yuasa en vanuit Amerika met dochteronderneming GS Battery. Samen is dit GS YUASA. GS YUASA levert wereldwijd aan gerenommeerde auto- en motorfabrikanten zoals Honda, BMW, Mercedes, Harley-Davidson, Ducati, Kawasaki en nog veel meer.

Yuasa 12N12-3B

Model: YUASA YuMicron / Conventional Series

Ampère: 12 AH

Koudstart:

Volt: 12 Volt

Afmetingen: 202mm (l) x 76mm (b) x 134mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor toermotorfietsen en gemodificeerde voertuigen.

Niet geschikt voor:

Cyclische toepassingen.

Extreme hellingshoek.

Unieke voordelen:

Loodlegering voor maximale start kracht.

Geschikt voor opslag na motor seizoen.

Kan prima tegen vibratie, dus schokbestendig.

30% meer startvermogen dan conventionele motorfiets startaccu’s.

Snelle laadtijd.

Accu-techniek:

Dit is een loodaccu met loodlegering. Door speciaal ontwikkelde seperators heeft Yuasa het voor elkaar gekregen om per cel 2 extra platen te monteren in de accu. Hierdoor kan de accu voor lange tijd zonder lading worden opgeslagen. En is het koudstartvermogen fors toegenomen met maar liefst 30 procent!

Kies het juiste type:

Motorfiets accu’s hebben een eenduidige typeaanduiding. Namelijk de Y voor het typenummer. We kennen de YT(X), YB, (G)YZ en de TTZ. Deze typenummers worden door 99% van alle motorfabrikanten als OEM opgenomen. Elke accufabrikant hanteert een ander typeaanduiding. De C en de L wordt ook vaak gebruikt voor het typenummer, zoals typeaanduidingen zoals CTX, LTX, LB of CB. Dit is echter 1 op 1 te vergelijken met de YTX en YB.

Extra informatie:

Let op dit is een combi package accu. Dit betekent dat de accu wordt geleverd met een zuurpakket. U dient het zuur zelf in de accu te vullen. Handleiding is inbegrepen.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle YUASA YuMicron / Conventional Series accu's 1 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Ultracell accu's hebben bij ons een laagste prijs garantie.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 48u" wordt op werkdagen voor 16:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons afhalen op locatie. Als extra service kunnen wij tevens de accu vervangen, zo kunt u snel weer op weg met de nieuwe accu. We liggen centraal in Den Haag en zijn dus makkelijk benaderbaar. Kies bij het afrekenen voor Afhalen met inbouwservice en we nemen zsm contact met u op

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Yuasa 12N12-3B

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 12 AH
Lengte (mm) 202
Breedte (mm) 76
Hoogte (mm) 134
Toepassing Motor Start
Garantie 1 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: 1
  • Model 12N12-3B
€75,00
Excl. BTW: €61,98
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.