Wie is Accu Unie

Sinds 2012 is Accu Unie actief in de verkoop van automotive accu's in de breedste zin van het woord. Via onze webshop leveren wij alleen premium accu's van de meest bekende merken tegen een eerlijke prijs. Daarnaast leveren wij ook accessoires en acculaders voor beginners als professionals. 

In de Benelux zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een grote aanbieder van automotive accu's en acculaders. Gelukkig zijn we ondanks de groei gewoon nog hetzelfde gebleven. Een persoonlijke benadering en oplossingsgericht met hoogstaande techniek. Jaar in jaar uit proberen wij de gebruikers interface van onze website nog beter te maken. Dan doen wij met behulp van al onze bezoekers en klanten.   

Wij hebben in geen van de aangeboden merken belangen of speciale regelingen met extra grote marges. Mede daarom kunnen wij onze bezoekers altijd een eerlijk advies geven. Accu Unie is geheel onafhankelijk van alle merken en dat willen we graag zo houden.

Afgelopen jaar (2016) zijn we de grens van 1000 verschillende producten uit voorraad gepasseerd, een mijlpaal voor ons als Accu Unie. Naast ons groot aanbod wat ons de grootste online accu shop in de Benelux maakt luisteren wij ook naar onze klanten. 

Onze prijzen zijn erg scherp over de gehele merken lijn en dat is dan ook de reden dat wij niet hoeven te stunten met prijzen.  


Bij ons treft u de volgende accu merken uit voorraad:

Varta, EXIDE, Yuasa, GS Battery, Odyssey, Optima, MK Battery, Ultracell, Zenith Battery, Skyrich Lithium, VMF, Wilco, DEKA, Leoch, STECO en Titan Battery


Verder leveren wij acculaders uit voorraad van:

Noco Genius, Ctek, TecMate, Zenith, Powerline en Skyrich


Dagelijks houden wij al onze prijzen scherp door deze online te vergelijken met onze concurrenten. Accu unie heeft een unieke online voertuigen database waarin alle accu's zijn gekoppeld zoals de accu fabrikant deze opgeeft. Deze wordt per kwartaal ge-update met de laatst nieuwe voertuigen zodat u altijd een geschikte accu hebt voor uw voertuig. Ook kunt u met uw kenteken direct uw voertuig opzoeken.

Wij kenmerken ons met een directe en snelle response. Kwaliteit boven kwantiteit is ons motto en dat streven wij dan ook na. Garantie afhandelingen zijn bij ons zonder gezeur omruilen voor een nieuw exemplaar bij defecten. Hiervoor hanteren wij een unieke pickup en return mogelijkheid. Kortom direct een nieuwe accu bij afhaal van de defecte accu door onze koerier. En u heeft 14 dagen kosteloze bedenktijd. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden. U vindt bij ons geen kosten achteraf of addertjes onder het gras. Alle kosten worden vooraf bekend gemaakt als die er zijn.

  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk