Menu
winkelwagentje

Wie is Accu Unie

Sinds 2012 is Accu Unie actief in de verkoop van automotive accu's in de breedste zin van het woord. Via onze webshop leveren wij alleen premium accu's van de meest bekende merken tegen een eerlijke prijs. Daarnaast leveren wij ook accessoires en acculaders voor beginners als professionals. 

In de Benelux zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een grote aanbieder van automotive accu's en acculaders. Gelukkig zijn we ondanks de groei gewoon nog hetzelfde gebleven. Een persoonlijke benadering en oplossingsgericht met hoogstaande techniek. Jaar in jaar uit proberen wij de gebruikers interface van onze website nog beter te maken. Dan doen wij met behulp van al onze bezoekers en klanten.   

Wij hebben in geen van de aangeboden merken belangen of speciale regelingen met extra grote marges. Mede daarom kunnen wij onze bezoekers altijd een eerlijk advies geven. Accu Unie is geheel onafhankelijk van alle merken en dat willen we graag zo houden.

Onze prijzen zijn erg scherp over de gehele merken lijn en dat is dan ook de reden dat wij niet hoeven te stunten met prijzen.  

Dagelijks houden wij al onze prijzen scherp door deze online te vergelijken met onze concurrenten.Wij kenmerken ons met een directe en snelle response. Kwaliteit boven kwantiteit is ons motto en dat streven wij dan ook na.