Menu
winkelwagentje

VMF Powersport LIQUIFIX

VMF Powersport LIQUIFIX

VMF Powersport LIQUIFIX

De Powersport LIQUIFIX onderhoudsvrije accu lijn maakt gebruik van AGM technologie. Met deze geavanceerde technologie wordt waterverlies ge-elimineert. U hoeft dus nooit meer water bij te vullen in uw Liquifix accu. Daarnaast is het bekijken van de zuurgraad verleden tijd. Door het unieke lood calcium ontwerp zal deze AGM VRLA accu 3x zo lang zijn spanning vasthouden dan een soort gelijke conventionele loodzuur accu. Ideaal om tijdens de winter uw accu voor lange periode op te slaan in de zogenaamde standby modus. Hierdoor bespaart u enorme kosten. Naast dit alles wordt al het zuur opgenomen in de speciale platen en afscheiders in de accu waardoor lekkage op uw voertuig tot het verleden blijft. Deze accu wordt geleverd met een vul kit of worden door ons afgevuld en zijn na het op het spanning brengen klaar om te installeren. Montage in graden hoek is toegestaan voor deze accu.

VMF heeft goed geluisterd naar alle feedback van hun klanten en zijn gekomen met een revisie op al hun Powersport modellen. Ten opzichte van de vorige batch gebruikt VMF in de nieuwe modellen nog meer zuiver lood. Daarnaast zijn de accu's nog betere bestemd tegen extreme hitte of kou. Endurance, kwaliteit en vermogen zijn de keywords die zijn toegepast.

Merk: VMF Model: 51012
De 10 AH VMF Powersport MF CTX12-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een z..
€44,00
Excl. BTW:€36,36
Merk: VMF Model: 51001
De 10 AH VMF Powersport MF CTX12A-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een ..
€41,95
Excl. BTW:€34,67
Merk: VMF Model: 51214
De 12 AH VMF Powersport MF CTX14-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een z..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Merk: VMF Model: 51480
De 12 AH VMF Powersport MF CTX14AH-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een..
€57,50
Excl. BTW:€47,52
VMF Powersport MF CTX14AHL-BS
NIEUW
Merk: VMF Model: 51481
De 12 AH VMF Powersport MF CTX14AHL-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met ee..
€57,50
Excl. BTW:€47,52
Merk: VMF Model: 51301
De 13 AH VMF Powersport MF CTX15L-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een ..
€57,00
Excl. BTW:€47,11
Merk: VMF Model: 51401
De 14 AH VMF Powersport MF CTX16-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een z..
€57,50
Excl. BTW:€47,52
Merk: VMF Model: 51402
De 14 AH VMF Powersport MF CTX16-BS-1 LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een..
€57,50
Excl. BTW:€47,52
VMF Powersport MF CTX20-BS
NIEUW
Merk: VMF Model: 51802
De 18 AH VMF Powersport MF CTX20-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een z..
€64,99
Excl. BTW:€53,71
VMF Powersport MF CTX20CH-BS
NIEUW
Merk: VMF Model: 51804
De 18 AH VMF Powersport MF CTX20CH-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een..
€82,00
Excl. BTW:€67,77
VMF Powersport MF CTX20HL-BS
NIEUW
Merk: VMF Model: 51803
De 18 AH VMF Powersport MF CTX20HL-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een..
€66,99
Excl. BTW:€55,36
VMF Powersport MF CTX20L-BS
NIEUW
Merk: VMF Model: 51801
De 18 AH VMF Powersport MF CTX20L-BS LIQUIFIX is een onderhoudsvrije accu die gebruik maakt van AGM-technologie. Daardoor is er absoluut geen waterverlies. Dus nooit meer het zuurgehalte peilen en water bijvullen. U hoeft hem alleen de eerste keer te vullen. Daarom wordt deze accu geleverd met een ..
€62,50
Excl. BTW:€51,65
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18