Menu
winkelwagentje

VMF Powersport FA CTZ10-S

De 8,6 AH VMF Powersport FA CTZ10-S VRLA onderhoudsvrije accu maakt gebruik van AGM technologie. Speciaal ontwikkeld voor de motor, maar ook geschikt voor andere doeleinden. De accu is Factory Activated en Factory Sealed, dus meteen klaar om te installeren. Zelf in gekantelde stand want hij is 100% lekvrij. De AGM-technonologie maakt deze accu ideaal om na het motorseizoen een winter lang op te slaan, in de zogenaamde standby modus. Hierdoor bespaart u enorme kosten.

Reputatie

VMF is al behoorlijke tijd enorm bekend in de accumarkt en behoren tot de absolute top. Die populariteit is vooral te danken aan een ontzettend goede balans tussen kwaliteit en prijs. VMF biedt een complete lijn van geheel gesloten, onderhoudsvrije start-, marine- en deepcylce accu’s. VMF accu’s zijn dus volledig onderhoudsvrij. De geavanceerde, computergestuurde productie gebeurd volgens strenge ISO normering en uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen. Dat alles maakt van VMF een van de meest gekozen accumerken.grondstoffen.

VMF Powersport FA CTZ10-S

Model: VMF Powersport VRLA

Ampère: 8,6 AH

Koudstart: 190

Afmetingen: 150mm (l) x 87mm (b) x 93mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor motorfietsen, scooters, ATV’s, zitmaaiers en waterscooters.

Niet geschikt voor:

Cyclische toepassingen.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij.

Geschikt voor opslag na motorseizoen.

Kan perfect tegen vibraties, dus schokbestendig.

Snelle laadtijd.

Montage onder een hoek van 45 graden is mogelijk.

Minimale zelfontlading.

Accu-techniek:

In deze accu zit AGM-technologie verwerkt. AGM absorbeert al het batterijzuur en is daardoor zeer cyclusvast. De accu kan herhaaldelijk worden geladen en ontladen zonder prestatieverlies. Door het unieke lood-calcium ontwerp houdt deze AGM-accu 3x zo lang zijn spanning vast dan vergelijkbare conventionele loodaccu’s.

Kies het juiste type:

Motoraccu’s hebben een eenduidige type aanduiding. Namelijk de Y voor het typenummer. We kennen de YT(X), YB, (G)YZ en de TTZ. Deze typenummers worden door 99% van alle motorfiets fabrikanten als OEM opgenomen. Elke accu fabrikant hanteert een ander type aanduiding. De C en de L wordt ook vaak gebruikt voor het typenummer. Hierdoor zijn er type aanduidingen zoals CTX, LTX, LB of CB. Dit is echter 1 op 1 te vergelijken met de YTX en YB.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle VMF Powersport VRLA accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Ultracell accu's hebben bij ons een laagste prijs garantie.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 48u" wordt op werkdagen voor 16:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons afhalen op locatie. Als extra service kunnen wij tevens de accu vervangen, zo kunt u snel weer op weg met de nieuwe accu. We liggen centraal in Den Haag en zijn dus makkelijk benaderbaar. Kies bij het afrekenen voor Afhalen met inbouwservice en we nemen zsm contact met u op

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

VMF Powersport FA CTZ10-S

Technische gegevens
Type CTZ10-S
Ampère 8,6 AH
Koudstart (EN) 190
Layout Links Hand Positief
Lengte (mm) 150
Breedte (mm) 87
Hoogte (mm) 93
Toepassing Motor Start
Garantie 2 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: Binnen 48u thuisbezorgd
  • Model 50989
  • MPN: 8717545591925
€53,95
Excl. BTW: €44,59
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.