Menu
winkelwagentje

VMF Batterijen

VMF Batterijen

VMF

VMF is al behoorlijke tijd enorm bekend in de accu markt. VMF accu’s zijn de dag vandaag enorm populair. Dankzij een ontzettend goede balans van kwaliteit en prijs, maakt VMF accu een van de meest gekozen accu's van het moment. VMF accu's worden onder ISO normering gefabriceerd met de modernste, computergestuurde apparatuur van eersteklas grondstoffen. VMF Accu is dan ook met vlag en wimpel door de Duitse norm heen gekomen. De Duitse kwaliteitscontrole is bijzonder streng, en om aan alle eisen te kunnen voldoen moet de accu enorm goed ontwikkeld zijn. Alleen de grote merken waar VMF Accu ook onder valt zijn in het bezit van dit keurmerk. VMF omvat een complete lijn van geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije start, marine en deepcycle accu’s op basis van strekplaten en calcium-technologie. Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VMF accu’s niet alleen geschikt voor de veeleisende automobilist, maar ook in alle overige toepassingen waar de betrouwbaarheid en veiligheid van vitaal belang zijn: zoals bij reddingsmiddelen, noodvoorzieningen en terreinvoertuigen. Accu Unie levert voornamelijk de recreatie accu's van VMF.

Merk: VMF Model: AGM100
De VMF AGM Sportline AGM100 is een 100 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze ac..
€214,95
Excl. BTW:€177,64
Merk: VMF Model: AGM60
De VMF AGM Sportline AGM60 is een 60 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€164,95
Excl. BTW:€136,32
Merk: VMF Model: AGM70
De VMF AGM Sportline AGM70 is een 70 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€184,95
Excl. BTW:€152,85
Merk: VMF Model: AGM75
De VMF AGM Sportline AGM75 is een 75 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€199,95
Excl. BTW:€165,25
Merk: VMF Model: AGM80
De VMF AGM Sportline AGM80 is een 80 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€207,50
Excl. BTW:€171,49
Merk: VMF Model: AGM95
De VMF AGM Sportline AGM95 is een 95 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€235,00
Excl. BTW:€194,21
Merk: VMF Model: VDC31M
De VMF Sportline VDC31M is een 105 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is ..
€119,95
Excl. BTW:€99,13
Merk: VMF Model: VMF120M
De VMF Sportline VMF120M is een 120 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€192,50
Excl. BTW:€159,09
Merk: VMF Model: VMF165M
De VMF Sportline VMF165M is een 165 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Merk: VMF Model: VMF200M
De VMF Sportline VMF200M is een 200 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€299,95
Excl. BTW:€247,89
Merk: VMF Model: VMF225M
De VMF Sportline VMF225M is een 225 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€299,95
Excl. BTW:€247,89
Merk: VMF Model: VMF24M
De VMF Sportline VMF24M is een 70 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is b..
€123,99
Excl. BTW:€102,47
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 123