Varta Powersports Gardening Accu

Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
FiltersFilter
Prijs
Min: €0
Max: €60
Merken
Ampère
Koudstart
Doeleinde
+ Pool Montage
Garantie Periode
Battery Union's Keuze
Varta U1 12V 22Ah
VARTA | EAN: 04016987141304
€60,00
€75,00
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
In winkelwagen
Toon:

Varta Powersports Gardening

De Varta Powersports Gardening zijn hoogwaardige accu’s en zijn speciaal ontworpen voor zitmaaiers en parkmachines. De Varta Powersports Gardening accu’s beschikken over een calcium technologie wat zorgt voor een lage ontlading en bovendien is de kans op corrosie op het rooster hierdoor kleiner. En dat draagt bij aan een langere levensduur van de Powersports Gardening. Deze accu’s leveren een bijzonder hoge koudstartstroom van 340A.

Belangrijkste voordelen van de Powersports Gardening

De Varta Powersports Gardening is een speciale zitmaaier accu en met de specifieke batterijklemmen die passen op elke grasmaaier is de installatie van de accu uitzonderlijk snel. Bovendien leveren deze accu’s een zeer hoog startvermogen en vallen daarom onder de categorie start accu. Verder hebben deze Powersports Gardening accu’s nog een aantal andere voordelen, waaronder:

  • Onderhoudsvrije natte batterijen, bijvullen is niet nodig
  • Lekvrij en bestand tegen kantelen (let op, de accu kun je alleen rechtop monteren)
  • Speciaal ontworpen voor zitmaaiers
  • Zeer hoge koudstartstroom
  • Standaard trillingsbestendigheid

Zo heeft de Varta U1 22 ampère en levert deze accu een koudstart van 340.

Alternatieven op de Varta Powersports Gardening accu

Is de Varta Powersports Gardening toch niet helemaal waar je naar op zoek bent, maar wil je wel een accu uit de Powersports-lijn? Neem dan eens een kijkje bij de alternatieven van de Powersports Gardening. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij deze verdeeld in verschillende categorieën, waaronder:

Varta Powersports Gardening accu kopen?

Ben je van plan om een PowerSports Gardening accu te kopen? Dan is het een uitstekende keuze om deze bij Accu Unie aan te schaffen. Al onze accu’s zijn scherp geprijsd en bovendien bieden wij een No Nonsense Garantie zoals je dat van ons gewend bent. Heb je toch nog een vraag over de Varta accu en wil je een specialist spreken? Neem dan contact op met onze klantenservice.