Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
  • Omschrijving
  • Beoordelingen

Deze Varta U1R accu is speciaal ontworpen voor tuin- en parkmachines zoals zitmaaiers. Hij levert een bijzonder hoge koudstartstroom van 340 A. Bovendien beschikt de accu over hoogwaardige calcium-calcium-technologie voor een lage ontlading en minder kans op corrosie op het rooster. Dat draagt bij aan een langere levensduur. Deze accu is dan ook geoptimaliseerd voor langdurig gebruik.

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership (TCO) heeft en lang meegaat.

Varta U1R

Model: Powersports Gardening

Ampère: 22 AH

Koudstart: 340

Afmetingen: 196mm (l) x 131mm (b) x 183mm (h)

Speciaal voor:

Zitmaaiers en andere tuin- en parkmachines. Overige power tools.

Niet geschikt voor:

Deepcycle doeleinden.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrije natte accu’s: bijvullen is niet nodig.

Speciaal ontworpen voor zitmaaiers.

Zeer hoge koudstartstroom.

Lekvrij en bestand tegen kantelen (alleen rechtop monteren).

Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek:

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen.

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Rechts Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Powersports Gardening accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen?Mail nu naar [email protected] voor advies.

Varta U1R 12V 22Ah 522 451 034 feiten
Fabrikantcode 522 451 034
Voltage12
Ampère22
Lengte (mm)196
Breedte (mm)131
Hoogte (mm)183
Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!