Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
VARTA Varta U1 12V 22Ah 522 450 034
VARTA

Varta U1 12V 22Ah 522 450 034

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€60,00
€75,00
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Starten voertuig
Grasmaaier
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  100% Onderhoudsvrij!
  Standaard trillingsbestendigheid
  Ontworpen voor zitmaaiers
  Zeer hoog startvermogen

Deze Varta U1 accu is speciaal ontworpen voor tuin- en parkmachines zoals zitmaaiers. Hij levert een bijzonder hoge koudstartstroom van 340A. Bovendien beschikt de accu over hoogwaardige calcium technologie voor een lage ontlading en minder kans op corrosie op het rooster. Dat draagt bij aan een langere levensduur. Deze accu is dan ook geoptimaliseerd voor langdurig gebruik.

Varta U1

  Model - Powersports Gardening
   Ampère - 22 AH
  Koudstart - 340
Afmetingen: 196mm (l) x 131mm (b) x 183mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Zitmaaiers en andere tuin- en parkmachines. Overige power tools.


Niet geschikt voor

  Cyclische toepassingen.

Unieke voordelen

  100% onderhoudsvrije natte accu’s: bijvullen is niet nodig.
  Speciaal ontworpen voor zitmaaiers.
  Zeer hoge koudstartstroom.
  Lekvrij en bestand tegen kantelen.
  Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen!

Varta U1 12V 22Ah 522 450 034 feiten
Fabrikantcode522450034
Voltage12 Volt
Ampère22 AH
Lengte (mm)196
Breedte (mm)131
Hoogte (mm)138
Belangrijke info Varta U1 12V 22Ah 522 450 034

De plus pool op deze accu bevind zich als u voor het voertuig staat aan de linker kant. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Varta U1 12V 22Ah 522 450 034 Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Powersports Gardening accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor Varta U1 12V 22Ah 522 450 034

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!