Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
VARTA Varta Silver Dynamic AGM D52 12V 60Ah 560 901 068
VARTA

Varta Silver Dynamic AGM D52 12V 60Ah 560 901 068

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€117,95
Door voor de 60 AH Varta Silver Dynamic AGM D52 te kiezen, krijgt u een superieure accu die de meest veeleisende voertuigen en accessoires van stroom voorziet (560901068) Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Starten voertuig
Automobiel
Bestelbus
Vrachtwagen
Mover
Camper
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Geschikt voor alle auto's met start-stop-systeem , start sneller, werkt harder, gaat langer mee
  “Like-for-like” vervanging van de batterij verkocht aan het OE-kanaal
  Driemaal langere levensduur vergeleken met conventionele VARTA®-batterijen
  Hoogste koudstartstroom van alle VARTA batterijen

Door voor de 60 AH Varta Silver Dynamic AGM D52 te kiezen, krijgt u een superieure accu die de meest veeleisende voertuigen en accessoires van stroom voorziet. Want hij gaat maar liefst drie keer langer mee dan conventionele accu’s. VARTA Silver Dynamic AGM accu’s zijn perfect voor geavanceerde Start Stop systemen: daarbij wordt de accu snel weer opgeladen met de energie die wordt geleverd door het regeneratieve remsysteem.

Varta Silver Dynamic AGM D52

  Model - Silver Dynamic AGM
  Ampère - 60 AH
  Koudstart - 680
Afmetingen: 242mm (l) x 175mm (b) x 190mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Ontworpen voor voertuigen met geavanceerde Start Stop systemen, waarbij energie wordt geleverd door het regeneratieve remsysteem.


Niet geschikt voor

  Cyclische toepassingen.
  Cyclische toepassingen.

Unieke voordelen

  Gaat drie keer zo lang mee dan in vergelijkbare conventionele accu’s.
  Deze accu lekt niet, zelfs niet wanneer hij stuk is.
  Schone productie met 20 % minder energie en 20 % minder luchtvervuiling.
  PowerFrame roostertechnologie voor veel startenergie.
  Helpt duurzaam om te gaan met het milieu met eco-steps.

Accu-techniek

In deze accu zit AGM technologie verwerkt. AGM absorbeert al het accuzuur en is daardoor zeer cyclusvast. De accu kan herhaaldelijk worden geladen en ontladen zonder prestatieverlies. Hierdoor is deze accu perfect geschikt voor geavanceerde Start Stop systemen, waarbij de accu snel weer moet worden opgeladen met energie die geleverd wordt door het remsysteem.

Varta Silver Dynamic AGM D52 12V 60Ah 560 901 068 feiten
Fabrikantcode560 901 068
Voltage12 Volt
Ampère60 AH
Koudstart (CCA)n.v.t
Koudstart (EN)680
LayoutPositieve pool "Rechts"
BodembevestigingB13
Lengte (mm)242
Breedte (mm)175
Hoogte (mm)190
Belangrijke info Varta Silver Dynamic AGM D52 12V 60Ah 560 901 068

De plus pool op deze accu bevind zich als u voor het voertuig staat aan de rechter kant. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Varta Silver Dynamic AGM D52 12V 60Ah 560 901 068 Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Silver Dynamic AGM accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor Varta Silver Dynamic AGM D52 12V 60Ah 560 901 068

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!