Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
VARTA VARTA ProMotive AGM 710 901 120 210Ah A1 Accu
VARTA

VARTA ProMotive AGM 710 901 120 210Ah A1 Accu

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€455,00
€665,00
De Varta Pro Motive Silver A1 210 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord Lees meer...
Let op: deze accu wordt verstuurd op een pallet. verzendkosten 20,-
Bijzonderheden
Premium batterij kwaliteit gewaarborgd
bk
Loodzuur accu
l
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Camper
Starten voertuig
Semi Tractie
Vrachtwagen
Mover
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Ontwikkeld en gebouwd in Duitsland
  Gepatenteerd PowerFrame®-rooster voor betrouwbaar startvermogen, snel opladen en corrosieweerstand
  Voldoet aan alle criteria van de fabrikanten van bedrijfsvoertuigen als origineel reserveonderdeel

Ben je op zoek naar een super betrouwbare AGM batterij voor zware bedrijfsvoertuigen? Dan zit je met deze Varta A1 vrachtwagenbatterij zeker goed. De batterij is geschikt voor de meest veeleisende toepassingen en stroomverslinende functies. Denk hierbij aan parkeerkoeling en parkeerverwarming zonder dat de batterij verslijt. De batterij is gemaakt in samenwerking met de producenten van deze zware bedrijfsvoertuigen, dat verzekert je ervan dat je een uitmuntende batterij die jaren meegaat zonder slijtage. Door de samenwerking zal de batterij ook toekomstige functionaliteiten van bedrijfsvoertuigen ondersteunen, aangezien de fabrikanten hun innovaties afstemmen op het gebruik van deze accu. Kortom met de Varta ProMotive A1 accu ben je de trotse eigenaar van een accu waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

Varta ProMotive AGM A1

  Model - Varta ProMotive AGM A1
   Ampère - 210 ah
Afmetingen: 518MM (L) X 276MM (B) X 242MM (H)

Reputatie

VARTA behoort tot één van de oudste accu fabrikanten van de wereld. VARTA ontwikkelt al meer dan 122 jaar accu’s voor grote autofabrikanten. Hierdoor zijn de accu’s van VARTA te vinden in miljoenen auto’s wereldwijd. Het merk staat bekend om zijn veelzijdige en brede productaanbod. Zo produceert het merk accu’s voor alle doeleinden, denk hierbij aan: auto accu’s, vrachtwagen accu’s, startaccu’s en accu’s voor campers en caravans. Daarnaast wordt dit merk vertrouwd door professionals over de hele wereld vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid. Denk hierbij aan vorkheftrucks, vrachtwagens en brandweerwagens. Kies je voor VARTA? Dan kies je voor een accu die nog jaren meegaat en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

De Varta ProMotive AGM A1 vrachtwagen accu accu is speciaal ontwikkeld voor de zwaarste en meest innovatieve toepassingen.


Unieke voordelen van de Varta Blue Dynamic E11

  6 maal de levensduur vergeleken met traditionele batterijen
  Hoogste trillingsbestendigheid
  Voldoet aan alle eisen van de overheid op het gebied van hogere emissienormen
  PowerFrame roostertechnologie voor veel startenergie.
  Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek van de Varta Blue Dynamics E11

Door de zeer efficiënte AGM-accu techniek een betrouwbare accu voor de zwaarste toepassingen en nieuwste innovaties. Ook voor geavanceerde hotelfuncties en parkeerkoeler/ parkeerverwarming.

VARTA ProMotive AGM 710 901 120 210Ah A1 Accu feiten
Fabrikantcode710 901 120
Voltage12 Volt
Ampère210 AH
Lengte (mm)518
Breedte (mm)276
Hoogte (mm)242
Belangrijke info VARTA ProMotive AGM 710 901 120 210Ah A1 Accu

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

VARTA ProMotive AGM 710 901 120 210Ah A1 Accu Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA ProMotive AGM Accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor VARTA ProMotive AGM 710 901 120 210Ah A1 Accu

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. 

 

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!