Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
VARTA Varta Professional Dual Purpose LFD180 12V 180Ah
VARTA

Varta Professional Dual Purpose LFD180 12V 180Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€219,95
De Varta Professional Dual Purpose LFD180 met 180 AH is speciaal ontwikkeld voor (oudere) campers, caravans en boten die geen hoge eisen stellen aan de stroomvoorziening Lees meer...
Let op: deze accu wordt verstuurd op een pallet. verzendkosten 20,-
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Diepe ontlading
Starten voertuig
Semi Tractie
Camper
Mover
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Ontworpen voor oudere campers, caravans en boten
  Gaat lang mee - tot twee keer zo cyclusvast als conventionele 'natte' batterijen
  Minimale zelfontlading, dus ideaal voor seizoensgebonden gebruik
  Kan als combi-batterij worden gebruikt voor het starten en voeden

De Varta Professional Dual Purpose LFD180 met 180 AH is speciaal ontwikkeld voor (oudere) campers, caravans en boten die geen hoge eisen stellen aan de stroomvoorziening, maar waarbij toch de juiste accu nodig is om optimaal te presteren. Met minimale zelfontlading, dus ideaal voor seizoensgebonden gebruik en Dual Power toepassingen (starten en stroomvoorziening). Gaat lang mee en is volledig onderhoudsvrij. Ideaal voor seizoensgebonden gebruik.

Varta Professional Dual Purpose LFD180

  Professional Dual Purpose
  Ampère - 180 AH
Afmetingen: 513mm (l) x 223mm (b) x 223mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Ontworpen voor oudere campers, caravans en boten. Ook uitermate geschikt voor hoogwerkers en vorkheftrucks en deepcycle doeleinden.


Unieke voordelen

  Gaat lang mee - tot twee keer zo cyclusvast als conventionele 'natte' accu’s (tot 200 cycli @ 50% DOD).
  Minimale zelfontlading, dus ideaal voor seizoensgebonden gebruik.
  Ideaal voor Dual Power toepassingen (kan als combi-accu worden gebruikt voor het starten en stroomvoorziening).
  Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek

Loodaccu met toegevoegd calcium. Zo opgebouwd dat deze accu cyclusvaster is dan welk andere conventionele natte accu dan ook. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen.

Varta Professional Dual Purpose LFD180 12V 180Ah feiten
Fabrikantcode930 180 100
Voltage12 Volt
Ampère180 AH
Lengte (mm)513
Breedte (mm)223
Hoogte (mm)223
Belangrijke info Varta Professional Dual Purpose LFD180 12V 180Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Varta Professional Dual Purpose LFD180 12V 180Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Professional Dual Purpose accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor Varta Professional Dual Purpose LFD180 12V 180Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!