Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
VARTA Varta Pro Motive Silver M18 12V 180Ah
VARTA

Varta Pro Motive Silver M18 12V 180Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€192,00
€240,00
De Varta Pro Motive Silver M18 180 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord Lees meer...
Let op: deze accu wordt verstuurd op een pallet. verzendkosten 20,-
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Camper
Starten voertuig
Semi Tractie
Vrachtwagen
Mover
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Ontwikkeld en gebouwd in Duitsland
  Gepatenteerd PowerFrame®-rooster voor betrouwbaar startvermogen, snel opladen en corrosieweerstand
  Voldoet aan alle criteria van de fabrikanten van bedrijfsvoertuigen als origineel reserveonderdeel

De Varta Pro Motive Silver M18 180 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil starten, of omdat de stroomvoorziening onderweg hapert. Bovendien is elke innovatieve VARTA Promotive Silver accu zeer cyclusvast en volledig onderhoudsvrij! Daarbij gaat hij dankzij de SHD-technologie (Super Heavy Duty) ook nog eens heel lang mee. Kortom, superbetrouwbaar en aanzienlijke besparingen voor u!

Varta Pro Motive Silver M18

  Promotive Silver
  Ampère - 180 AH
Afmetingen: 513mm (l) x 223mm (b) x 223mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Voertuigen met veel vermogen en een standaard energieverbruik.


Niet geschikt voor

  Start en Stop toepassingen.

Unieke voordelen

  100% onderhoudsvrij!
  Ontworpen voor high performance bedrijfsvoertuigen met grote energiebehoeften.
  Overtreft EN Super Heavy Duty (SHD) specificatie (EN 4-standaard en trillingsweerstand V3).
  Bijzonder veilig dankzij de labyrintdekseltechnologie, geïntegreerde vlambeveiliging, aansluitklembescherming en veiligheidskleppen.
  Minimale zelfontlading dankzij de roosterlegering met calcium-zilver technologie.
  Houdbaarheidsperiode tot 18 maanden
  De nieuwste OEM-technologie en het laagste waterverbruik voor optimale besparingen wat betreft de TCO.

Accu-techniek

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen.

Varta Pro Motive Silver M18 12V 180Ah feiten
Fabrikantcode680 108 100
Voltage12 Volt
Ampère180 AH
Lengte (mm)513
Breedte (mm)223
Hoogte (mm)223
Belangrijke info Varta Pro Motive Silver M18 12V 180Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Varta Pro Motive Silver M18 12V 180Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Promotive Silver accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor Varta Pro Motive Silver M18 12V 180Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!