Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
VARTA Varta Pro Motive Blue M8 12V 170 Ah
VARTA

Varta Pro Motive Blue M8 12V 170 Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€176,95
€234,95
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue M8 170 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrac Lees meer...
Let op: deze accu wordt verstuurd op een pallet. verzendkosten 20,-
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Camper
Starten voertuig
Semi Tractie
Vrachtwagen
Mover
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Ontwikkeld en gebouwd in Duitsland
  Gepatenteerd PowerFrame®-rooster voor betrouwbaar startvermogen, snel opladen en corrosieweerstand
  Voldoet aan alle criteria van de fabrikanten van bedrijfsvoertuigen als origineel reserveonderdeel

Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue M8 170 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote motoren, profiteert u vanaf het begin van kracht en betrouwbaarheid. Zorgeloos starten en rijden, ook al omdat elke VARTA Promotive Blue accu volledig onderhoudsvrij is.

Varta Pro Motive Blue M8

  Promotive Blue
  Ampère - 170 AH
Afmetingen: 513mm (l) x 223mm (b) x 223mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Voertuigen met veel vermogen en een standaard energieverbruik.


Niet geschikt voor

  Start en Stop toepassingen.

Unieke voordelen

  Voldoet aan de EN-specificaties (EN 3) standaard en trillingsweerstand (V2).
  Bijzonder veilig dankzij de labyrintdekseltechnologie, geïntegreerde vlambeveiliging, aansluitklembescherming en veiligheidskleppen.
  Minimale zelfontlading dankzij de roosterlegering met calcium-zilver technologie.
  Houdbaarheidsperiode tot 15 maanden.
  De nieuwste OEM-technologie en het laagste waterverbruik voor optimale besparingen wat betreft de TCO.

Accu-techniek

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen.

Varta Pro Motive Blue M8 12V 170 Ah feiten
Fabrikantcode-
Voltage12 Volt
Ampère170 AH
Lengte (mm)513
Breedte (mm)223
Hoogte (mm)223
Belangrijke info Varta Pro Motive Blue M8 12V 170 Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Varta Pro Motive Blue M8 12V 170 Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Promotive Blue accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor Varta Pro Motive Blue M8 12V 170 Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!