Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
VARTA Varta Pro Motive Black I2 12V 110Ah
VARTA

Varta Pro Motive Black I2 12V 110Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€175,95
De Varta Pro Motive Black I2 110 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tracto Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Camper
Starten voertuig
Semi Tractie
Vrachtwagen
Mover
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Ideale trillingsbestendigheid voor landbouwen bouwvoertuigen
  Ononderbroken multistart
  Standaard elektrische en startvereisten
  De perfecte keuze voor TCO-besparingen

De Varta Pro Motive Black I2 110 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde en grondig geteste hybride-technologie biedt de VARTA Promotive Black uitstekende reserves. Bovendien is de accu bij gebruik onder normale omstandigheden volledig onderhoudsvrij! Dus meer gemak en minder kosten voor u.

Varta Pro Motive Black I2

  Promotive Black
  Ampère - 110 AH
Afmetingen: 514mm (l) x 175mm (b) x 210mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Voertuigen die minder complexe eisen stellen aan de energie.


Niet geschikt voor

  Start en Stop toepassingen.

Unieke voordelen

  100% onderhoudsvrij bij normaal gebruik.
  Standaard OEM-technologie en laag waterverbruik maakt het mogelijk om de TCO ook op instapniveau te reduceren.
  Voldoet aan de EN-specificaties (EN 2 standaard en trillingsweerstand V1).
  Minimale zelfontlading dankzij de hybride technologie voor een houdbaarheid van tot wel 12 maanden.
  Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen.

Varta Pro Motive Black I2 12V 110Ah feiten
Fabrikantcode610 013 076
Voltage12 Volt
Ampère110 AH
Lengte (mm)514
Breedte (mm)175
Hoogte (mm)210
Belangrijke info Varta Pro Motive Black I2 12V 110Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Varta Pro Motive Black I2 12V 110Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Promotive Black accu's 2 jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor Varta Pro Motive Black I2 12V 110Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!