Menu
winkelwagentje

VARTA Powersports Gel (BMW)

De VARTA Powersports Gel (BMW) 19 AH accu is speciaal ontwikkeld voor de zwaarste omstandigheden en het ruigste terrein. Deze robuuste accu is uitgevoerd met VARTA’s unieke lekvrije geltechnologie, wat hem ideaal maakt voor offroad gebruik met all terrain en utility terrain vehicles (ATV's en UTV's). Bovendien is hij uitermate geschikt voor toermotoren met veel stroomverbruikende extra’s zoals ABS. Ondanks het gebruik in zware omstandigheden is de accu volledig onderhoudsvrij.

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership (TCO) heeft en lang meegaat.

VARTA Powersports Gel (BMW)

Model: Powersports Gel

Ampère: 19 AH

Koudstart: 170

Afmetingen: 186mm (l) x 82mm (b) x 172mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor all terrain en utility terrain vehicles (ATV's en UTV's), maar ook toermotoren met veel extra's zoals ABS.

Niet geschikt voor:

Deepcycle doeleinden.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij. Omdat al het zuur veilig ligt opgesloten in een gel, is bijvullen niet nodig.

Volledig opgeladen geleverd, startklaar.

Lang houdbaar (12 maanden op 20°C) met minimale zelfontlading.

Zeer robuuste constructie om zelfs de ruigste off-road tochten aan te kunnen.

Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek:

Deze accu maakt gebruik van een geltechnologie. Een gel-accu werkt ongeveer hetzelfde als een traditionele loodaccu. Er is echter een verschil: bij een gel-accu zit er geen water tussen de platen, maar een min of meer vaste gelsubstantie. Gel-accu’s zijn onderhoudsvrij en dus afgesloten; bijvullen is niet nodig. Er zit wel een veiligheidsventiel op waaruit gassen kunnen ontsnappen als er te diep of te snel wordt geladen. Omdat de kans op gasvorming bij een gel-accu echter te verwaarlozen is, mogen dit soort accu’s overal worden geplaatst. De levensduur is ongeveer gelijk aan die van een AGM-accu.

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Rechts Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Powersports Gel accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 48u" wordt op werkdagen voor 16:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons afhalen op locatie. Als extra service kunnen wij tevens de accu vervangen, zo kunt u snel weer op weg met de nieuwe accu. We liggen centraal in Den Haag en zijn dus makkelijk benaderbaar. Kies bij het afrekenen voor Afhalen met inbouwservice en we nemen zsm contact met u op

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

VARTA Powersports Gel (BMW)

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 19 AH
Koudstart (EN) 170
Layout Rechts Hand Positief
Bodembevestiging B00
Lengte (mm) 186
Breedte (mm) 82
Hoogte (mm) 172
Toepassing Motor Start
Garantie 1 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: Binnen 48u thuisbezorgd
  • Model 519901017
  • MPN: 519901017
€137,50
Excl. BTW: €113,64
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.