Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
VARTA VARTA Freshpack 51913 / BMW 12V 19Ah 519 013 017
VARTA

VARTA Freshpack 51913 / BMW 12V 19Ah 519 013 017

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
Half jaar garantie
0.5jr
Geschikt voor
Starten voertuig
Motorfiets
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Met de VARTA Freshpack 51913 / BMW 19 AH 12 volt accu koopt u een accu uit de bestsellerlijn van VARTA. Een krachtige accu die lang meegaat en eenvoudig en voordelig kan worden geïnstalleerd. U krijgt betrouwbaar startvermogen vanaf de allereerste omwenteling, telkens weer. Zelfs als u de accu echt op de proef stelt onder veeleisende omstandigheden blijft hij buitengewoon goed presteren. Offroad, op het water of in de sneeuw, met 41 modellen heeft de Powersports Freshpack serie altijd de perfecte match die de klus kan klaren. Het enige onderhoud dat deze accu nodig heeft, is elk half jaar even het zuurgehalte peilen en zo nodig bijvullen.

VARTA Freshpack 51913 / BMW

  Powersports Freshpack
  Ampère - 19 AH
  Koudstart - 170
  Volt - 12v
Afmetingen: 186mm (l) x 82mm (b) x 171mm (h)

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership(TCO) heeft en lang meegaat.


Speciaal voor

Uitermate geschikt voor toermotorfietsen en gemodificeerde voertuigen.


Niet geschikt voor

  Cyclische toepassingen.
  Extreme hellingshoek.

Unieke voordelen

  Droog opgeladen accu afgeleverd in Freshpack-versie (met een fles accuzuur).
  Betrouwbaar startvermogen bij heet en koud weer.
  Robuuste, trillingsbestendige constructie, of u nu offroad, in de sneeuw rijdt of over de golven vaart.
  Voldoet aan de JIS-standaard.
  Lekvrij en bestand tegen kantelen (alleen rechtop monteren).
  Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek

Dit is een traditionele loodaccu. Bij een loodaccu is de laadspanning van belang, deze mag niet boven een bepaalde waarde komen. Verder moet u bij deze loodaccu het zuurgehalte eens per half jaar peilen en zo nodig bijvullen. Met goed onderhoud kan de accu lang meegaan.

VARTA Freshpack 51913 / BMW 12V 19Ah 519 013 017 feiten
Fabrikantcode519013017
Voltage12 Volt
Ampère19 AH
Lengte (mm)186
Breedte (mm)82
Hoogte (mm)171
Belangrijke info VARTA Freshpack 51913 / BMW 12V 19Ah 519 013 017

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

VARTA Freshpack 51913 / BMW 12V 19Ah 519 013 017 Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Powersports Freshpack accu's 2 Jaar beperkte garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantie voorwaarden.

Waarschuwing voor VARTA Freshpack 51913 / BMW 12V 19Ah 519 013 017

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig. U kunt deze accu niet gebruiken in een voertuig met Start en Stop technologie, nog kunt u deze accu gebruiken voor cyclische toepassingen.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!