Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
VARTA Varta Blue Dynamic F16 12V 80Ah 580 400 074
VARTA

Varta Blue Dynamic F16 12V 80Ah 580 400 074

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€102,50
€117,50
Binnen 5 werkdagen verzonden
  • Omschrijving
  • Beoordelingen

Met de Varta Blue Dynamic F16 80 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant hoge prestaties voor langere tijd en wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd.. De VARTA Blue Dynamic accu is ideaal voor alle voertuigen met standaarduitrusting, dus zonder Start Stop systeem. Starten en rijden zonder zorgen, ook omdat hij geheel onderhoudsvrij is!

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership (TCO) heeft en lang meegaat.

Varta Blue Dynamic F16

Model: Blue Dynamic

Ampère: 80 AH

Koudstart: 740

Afmetingen: 315mm (l) x 175mm (b) x 175mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor het starten van conventionele auto’s en oldtimers.

Niet geschikt voor:

Cyclische toepassingen.

Start en stop toepassingen.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij.

Schone productie met 20 % minder energieverbruik en 20 % minder luchtvervuiling.

Helpt duurzaam om te gaan met het milieu met eco-steps.

PowerFrame roostertechnologie voor veel startenergie.

Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek:

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen!

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Rechts Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Blue Dynamic accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen?Mail nu naar [email protected] voor advies.

Varta Blue Dynamic F16 12V 80Ah 580 400 074 feiten
Fabrikantcode580 400 074
Voltage12
Ampère80
Koudstart (CCA)
Koudstart (EN)740
LayoutRechts Hand Positief
BodembevestigingB13
Lengte (mm)315
Breedte (mm)175
Hoogte (mm)190
Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!