Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
VARTA Varta Blue Dynamic D24 / N60 12V 60Ah 560 500 064
VARTA

Varta Blue Dynamic D24 / N60 12V 60Ah 560 500 064

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€70,95
Met de Varta Blue Dynamic D24 (N60) 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Positieve pool Rechts
r+
Loodzuur accu
l
100% geschikt voor 1ste montage
oem
2 Jaar Garantie op defecten
2j
  • Omschrijving
  • Beoordelingen

Met de Varta Blue Dynamic D24 (N60) 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant hoge prestaties voor langere tijd en wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd.. De VARTA Blue Dynamic accu is ideaal voor alle voertuigen met standaarduitrusting, dus zonder Start Stop systeem. Starten en rijden zonder zorgen, ook omdat hij geheel onderhoudsvrij is!

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership (TCO) heeft en lang meegaat.

Varta Blue Dynamic D24 / N60

Model: Blue Dynamic

Ampère: 60 AH

Koudstart: 540

Afmetingen: 242mm (l) x 175mm (b) x 190mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor het starten van conventionele auto’s en oldtimers.

Niet geschikt voor:

Cyclische toepassingen.

Start en stop toepassingen.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij.

Schone productie met 20 % minder energieverbruik en 20 % minder luchtvervuiling.

Helpt duurzaam om te gaan met het milieu met eco-steps.

PowerFrame roostertechnologie voor veel startenergie.

Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek:

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen!

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Rechts Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Blue Dynamic accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen?Mail nu naar [email protected] voor advies.

Varta Blue Dynamic D24 / N60 12V 60Ah 560 500 064 feiten
Fabrikantcode560 408 054
Voltage12
Ampère60
Koudstart (CCA)
Koudstart (EN)540
LayoutRechts Hand Positief
Bodembevestiging
Lengte (mm)242
Breedte (mm)175
Hoogte (mm)190
Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!