Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Varta Blue Dynamic EFB

Varta Blue Dynamic EFB

Blue Dynamic EFB

De Varta Blue Dynamic EFB is een superieure en buitengewone batterij voor toepassingen die veel stroom vergen. Dankzij de geavanceerde EFB-technologie zijn VARTA Blue Dynamic EFB-batterijen dubbel zo duurzaam dan conventionele batterijen, perfect voor voertuigen met energiebehoeften die hoger zijn dan normaal.


Start-Stop-functionaliteit

Dit is een superieure batterij om toepassingen die veel stroom vergen aan te drijven met behulp van zijn verbeterde EFB-technologie. De Blue Dynamic EFB is geschikt voor auto's met veelverbruikers en voor voertuigen met conventionele Start-Stop-functionaliteit die de motor meerdere keren starten tijdens één enkele rit. VARTA® Blue Dynamic EFB is de ideale keuze voor degenen die afhankelijk zijn van blijvende energie om alles op één dag gedaan te krijgen. De batterij biedt het extra vermogen en consistente prestaties die u nodig hebt.

Varta EFB Blue Dynamic D53
OEM SPECIFICATIE -0 %
Merk: Varta Model: D53
Met de 60 AH Varta EFB Blue Dynamic D53 kiest u voor een superieure en buitengewone accu voor hoogwaardige toepassingen die veel stroom vergen. Dankzij de verbeterde EFB-technologie is deze accu bij uitstek geschikt voor conventionele Start Stop voertuigen, die tijdens een rit meerdere keren opnieuw..
124,94 124,95
Excl. BTW:103,26
Varta EFB Blue Dynamic D54
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: D54
Met de 65 AH Varta EFB Blue Dynamic D54 kiest u voor een superieure en buitengewone accu voor hoogwaardige toepassingen die veel stroom vergen. Dankzij de verbeterde EFB-technologie is deze accu bij uitstek geschikt voor conventionele Start Stop voertuigen, die tijdens een rit meerdere keren opnieuw..
137,50
Excl. BTW:113,64
Varta EFB Blue Dynamic E46
OEM SPECIFICATIE -5 %
Merk: Varta Model: E46
Met de 75 AH Varta EFB Blue Dynamic E46 kiest u voor een superieure en buitengewone accu voor hoogwaardige toepassingen die veel stroom vergen. Dankzij de verbeterde EFB-technologie is deze accu bij uitstek geschikt voor conventionele Start Stop voertuigen, die tijdens een rit meerdere keren opnieuw..
149,95 157,50
Excl. BTW:123,92
Varta EFB Blue Dynamic F22
OEM SPECIFICATIE -2 %
Merk: Varta Model: F22
Met de 80 AH Varta EFB Blue Dynamic F22 kiest u voor een superieure en buitengewone accu voor hoogwaardige toepassingen die veel stroom vergen. Dankzij de verbeterde EFB-technologie is deze accu bij uitstek geschikt voor conventionele Start Stop voertuigen, die tijdens een rit meerdere keren opnieuw..
162,50 164,99
Excl. BTW:134,30
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4