Menu
winkelwagentje
Vanwege de vakantie periode in de maand Juli is het mogelijk dat orders langer duren dan dat u van ons gewend bent.

Varta Batterijen

Varta Batterijen

Varta automotive

Varta is een van de grootste en de meest bekende accu labels in de Benelux. Buiten EXIDE is er geen enkele fabrikant die wereldwijd dagelijks meer accu's verkoopt als Varta. In 2002 heeft Johnson Controls het label Varta opgenomen in hun portfolio. Het automotive accu label Bosch komt uit exact dezelfde stal en is reeds nagenoeg uitgevloeid in Varta. Daar waar vroeger Bosch accu's op zichzelf stond heeft moederbedrijf Johnson Controls reeds Bosch accu's ondergebracht onder het label Varta. Anno 2016 is VARTA de meest populaire accu voor de consument uit de Benelux. In al die jaren is het de grootste concurrent EXIDE voorbij gestreefd. Dit geldt overigens niet wereldwijd.

Een Varta accu biedt u performance en betrouwbaarheid. Of u nu met uw allereerste auto rijdt, een accu nodig heeft voor start-Stop-functionaliteit of met een voertuig rijdt dat hoge stroomeisen stelt, VARTA’s Black, Blue en Silver Trio Dynamic auto accu's bieden u de energie die u nodig hebt.

Tegenwoordig zijn Varta producten te vinden in miljoenen auto’s, motorboten, motoren en campers. Elke Varta auto accu is standaard opgeladen met expertise en precisie. Varta auto accu's gaan langer mee en zijn minder gevoelig voor corrosie.

Varta Blue Dynamic A14
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS
Merk: Varta Model: a14
Met de Varta Blue Dynamic A14 40 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€68,50
Excl. BTW:€56,61
Varta Blue Dynamic A15
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS
Merk: Varta Model: a15
Met de Varta Blue Dynamic A15 40 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Varta Blue Dynamic B18
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS HARDLOPER
Merk: Varta Model: b18
Met de Varta Blue Dynamic B18 44 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€62,50
Excl. BTW:€51,65
Varta Blue Dynamic B32
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS -2 %
Merk: Varta Model: b32
Met de Varta Blue Dynamic B32 45 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€73,50 €75,00
Excl. BTW:€60,74
Varta Blue Dynamic B33
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS -2 %
Merk: Varta Model: b33
Met de Varta Blue Dynamic B33 45 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€73,50 €75,00
Excl. BTW:€60,74
Varta Blue Dynamic B34
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS -2 %
Merk: Varta Model: b34
Met de Varta Blue Dynamic B34 45 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€73,50 €75,00
Excl. BTW:€60,74
Varta Blue Dynamic B36
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS
Merk: Varta Model: b36
Met de Varta Blue Dynamic B36 44 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€67,50
Excl. BTW:€55,78
Varta Blue Dynamic C22
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS HARDLOPER
Merk: Varta Model: c22
Met de Varta Blue Dynamic C22 52 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€76,95
Excl. BTW:€63,60
Varta Blue Dynamic D47
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS
Merk: Varta Model: d47
Met de Varta Blue Dynamic D47 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Varta Blue Dynamic D48
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS
Merk: Varta Model: d48
Met de Varta Blue Dynamic D48 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Varta Blue Dynamic D59
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS HARDLOPER
Merk: Varta Model: d59
Met de Varta Blue Dynamic D59 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€84,50
Excl. BTW:€69,83
Varta Blue Dynamic E11
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS HARDLOPER -7 %
Merk: Varta Model: e11
Met de Varta Blue Dynamic E11 74 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€92,50 €99,95
Excl. BTW:€76,45
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 81