Menu
winkelwagentje

Ultracell UL26-12

De Ultracell UL26-12 is een 26 AH VRLA accu. Deze accu gebruikt een zuurstof recombinatie technologie welke voorziet in onderhoudsvrij gebruik. De accu box is gemaakt van ABS materiaal die de box versterkt en het duurzamer maakt. Verzilverde, koperen terminals verbeteren de elektrische conductiviteit.

Reputatie

Ultracell is begonnen in 1999 en is gevestigd in Liverpool, Verenigd Koninkrijk en is markt leider van Valve Regulated Lead Acid (VRLA) accu's. Naast een groot deel van de VK markt voor VRLA accu's in handen te hebben, exporteert Ultracell wereldwijd naar meer dan 60 landen, in Europa, Zuid Amerika, Centraal Amerika, het Midden-Oosten en in de VS. In de Benelux is Ultracell razend snel uitgegroeit tot een zeer populair accu merk onder veel liefhebbers. Dit komt voornamelijk doordat Ultracell accu's kwalitatief zichzelf kunnen meten met de top merken en daar een ongenaakbare lage prijs tegenover zetten.

Ultracell UL26-12

Model: UL Series: General Series

Ampère: 26 AH

Volt: 12 Volt

Afmetingen: 166mm (l) x 175mm (b) x 125mm (h)

Speciaal voor:

Geschikt voor gebruik in kratradio's, UPS, noodverlichting, backup power spply, vliegtuig signalering, electrische fietsen, alarm en beveiligings systemen, zonnepanelen, golf trolly etc.

Niet geschikt voor:

Personenauto’s en bestelauto’s (busjes).

Motorfietsen.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij.

Gesloten constructie voor optimale veiligheid.

PbCaSn gehalte gebruikt op de roosterplaten betekent minder gasontsnapping en minder zelfontlading.

Lage aanschafprijs.

Accu-techniek:

Dit is een loodaccu met VRLA technologie. VRLA staat voor klep gereguleerd loodzuur en is de aanduiding voor oplaadbare batterijen met een lage onderhoudsspanning. Door hun constructie vereisen VRLA-batterijen geen regelmatige toevoeging van water aan de cellen. Ze bevatten altijd een veiligheidsdrukventiel zodat de accu zichzelf kan ontluchten mocht dat nodig zijn.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle Ultracell accu's 1 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is. Ultracell accu's hebben bij ons een laagste prijs garantie.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 48u" wordt op werkdagen voor 16:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons afhalen op locatie. Als extra service kunnen wij tevens de accu vervangen, zo kunt u snel weer op weg met de nieuwe accu. We liggen centraal in Den Haag en zijn dus makkelijk benaderbaar. Kies bij het afrekenen voor Afhalen met inbouwservice en we nemen zsm contact met u op

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Ultracell UL26-12

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 26 AH
Lengte (mm) 166
Breedte (mm) 175
Hoogte (mm) 125
Garantie 1 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: 2
  • Model UL26-12
€64,50
Excl. BTW: €53,30
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.