Menu
winkelwagentje

Truck Accu

Truck Accu

Truck accu, het zware werk!

De truck accu bevat enkel en alleen accu's voor de grote jongens. Met deze accu's kunt u met gemak de motoren starten van DAF,IVECO, VOLVO, SCANIA, RENAULT en veel meer grotere trucks. Wij waarschuwen dat deze truck accu's in de zwaarste categorie valt. Zowel in gewicht als in amperage. Is uw truck nodig toe aan een nieuwe truck accu laat deze dan vakkundig vervangen.


Voor bedrijf trucks

Wilt u voor meerdere trucks tegelijkertijd nieuwe accu's bestellen dan kunt u ons het beste even mailen. Wij zoeken dan voor u de juiste truck accu en leveren deze persoonlijk bij u af

Merk: Varta Model: I4
De Varta Pro Motive Black I4 110 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde e..
€162,50
Excl. BTW:€134,30
Merk: Varta Model: j10
De Varta Pro Motive Black J10 135 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde ..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Merk: Varta Model: I2
De Varta Pro Motive Black L2 155 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde e..
€199,95
Excl. BTW:€165,25
Varta Pro Motive Blue K8
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: k8
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue K8 140 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
€202,95
Excl. BTW:€167,73
Varta Pro Motive Blue M8
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: m8
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue M8 170 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
€235,00
Excl. BTW:€194,21
Varta Pro Motive Silver M18
TOP KWALITEIT
Merk: Varta Model: m18
De Varta Pro Motive Silver M18 180 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil st..
€259,95
Excl. BTW:€214,83
Varta Pro Motive Silver N9
TOP KWALITEIT
Merk: Varta Model: n9
De Varta Pro Motive Silver N9 225 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil sta..
€320,00
Excl. BTW:€264,46
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7