Beschikbaarheid: Op voorraad
Titan Semi Traction 105Ah (95804 ST)
Model: 95804 ST
€124,95
Excl. BTW: €103,26

Aantal

Gratis Verzending

Shop Keurmerk

Afhaalpunt

Live Helpdesk

Extra korting!

48 uur levertijd

14 dagen bedenktijd

Gratis retourneren

Binnen 2u reactie via email

Geen extra kosten achteraf


Zakelijk inkopen

Intracommun... inkopen

De Titan 95804 ST is een 105 ampere sterke semi-tractie accu. Deze accu is gesloten en onderhoudsvrij. Een semi tractie accu is perfect om te gebruiken voor in de caravan, mover, boot, elektrisch varen, radio, verlichting, koelkast, elektro motor, fluistermotor, boegschroeg, zonnepanelen, hekschoef, ankerlier, kieper aanhanger, waterpomp, schrikdraad, laadkleppen en nog veel meer doeleinde waarbij het belangrijk is om langdurig stroom te leveren. Alle Titan ST en AGM deep cycle accu's zijn gevuld en gebruiksklaar. Bij semi tractie accu's en AGM deep cycle accu's raden wij u aan indien geschakeld gemonteerd om de gehele set te vervangen omdat de kans groot is dat de andere accu's ook het gaan begeven. Indien u gebruik maakt van verschillende batches is dit niet nodig. 

Verder is deze accu prima bestemd tegen diepe ontlading maar wij raden aan dit te voorkomen. In het seizoen dat de accu niet gebruikt wordt altijd ten behoeven van de levensduur van uw accu deze hangen aan een fatsoenlijke onderhoudslader. En nee, niet de goedkope budget laders die u in supermarkt of bazaars vindt. Een goede lader of u dat bij ons koopt of elders vindt u onder de merken CTEK, OPTIMATE of NOCO GENIUS.


Nieuwe SEMI-TRACTIE en AGM DEEP CYCLE accu's!

Met de nieuwe semi tractie en AGM deep-cycle accu lijn brengt Titan Battery u weer een accu die voldoet aan al uw mogelijke wensen. Bij de totstandkoming van deze lijn bestaande uit zes gangbare semi tractie accu's en drie speciale AGM deep-cycle accu's is er wederom gebruik gemaakt van een test panel van zakelijk groot verbruikers en particulieren en bestaande geïnteresseerde klanten. Nadat we overeen zijn gekomen met welke types geschikt zijn voor mogelijke klanten heeft ons test panel verschillende accu's ruim 8 maanden mogen testen in verschillende omstandigheden. Hiervoor willen wij nogmaals alle testers bedanken voor het testen en het uitvoerig geven van feedback. Titan Battery heeft vervolgens alle feedback verwerkt in het eind product wat niks anders is geworden dan wederom een premium accu lijn in zowel de semi tractie als AGM deepcycle segment. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Bent u een groot verbruiker en hebt u geregeld een van deze accu's nodig of in een keer een oplage van meer dan 5 stuks mail ons dan voor een offerte op maat.


Titan Battery... gewoon premium!

Inmiddels is Titan Battery een zeer populair merk exclusief te verkrijgen bij Accu Unie. In het automotive segment heeft Titan Battery inmiddels de meest gangbare types in het assortiment, waarbij we met trots kunnen vertellen dat onze klanten ontzettend tevreden zijn met de degelijkheid en performance van de Titan Battery. De honderden verkopen zonder enig defect of retour zegt al voldoende. Met Titan Battery hebben we ons best gedaan om een accu lijn op te zetten wat degelijk is en met recht een premium accu mag worden genoemd. Er is geen enkele eigen accu lijn op de markt in de nederland die eenzelfde kwaliteit en vermogen kan leveren als de Titan Battery lijn. Met Titan Battery hebben we niet getracht de goedkoopste accu op de markt te zetten om maar te verkopen, maar een accu waar u jaren mee vooruit kunt zonder problemen. Met hoogstaande snufjes die u op een vergelijkbare accu in deze prijs categorie niet zult vinden. 

Elke Titan Battery krijgt 3 Jaar garantie op defecten! Let op foto is ter illustratie. Binnenkort hebben wij de juiste foto van deze accu. De hendels op deze accu liggen op de deksel van de accu! Verder is deze accu onderhoudsvrij.

Technische gegevens
Type 95804ST
Ampère 105 AH
Lengte (mm) 345
Breedte (mm) 175
Hoogte (mm) 210
Toepassing Deep Cycle
Garantie 3 Jaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha
  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk