Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Tijdelijke koopjes

Tijdelijke Koopjes

Naast alle bekende merken en een legio aan verschillende producten bieden wij vanaf nu ook zogenaamde tijdelijke accu koopjes aan. Accu koopjes zijn accu's welke wij tijdelijk extreem verlaagd in prijs verkopen met een beperkte oplage of tijd. Dit kan zijn van de reeds aanwezige merken of dat kunnen ook accu's zijn van een merk wat wij niet standaard in ons assortiment aanbieden. Hier geldt dus letterlijk op = op. 

Accu koopjes zijn accu's welke wij grootschalig ingekocht hebben via de beurs of via een tijdelijke aanbieding van onze leverancier. De prijzen van deze accu's liggend beduidend lager dan de adviesprijs of welke andere webwinkel dan ook. Hier geldt dus ook geen extra korting ook niet bij grotere aantallen.

Wees er dus snel bij!

Model: YTX20-BS
De Yuasa YTX20-BS is een 18 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
102,83
Excl. BTW:84,98
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.