Menu
winkelwagentje

TecMate

Merk: TecMate Model: OptiMate 1 Global
De OptiMate 1 zorgt voor nauwkeurig laden met aansturing via microprocessor en biedt onderhoud voor de lange termijn. Onderhoud hiermee elke soort 12 volt loodzuuraccu, accu’s met vuldoppen/natte cel, gesloten AGM of GEL accu’s zonder deze te overladen. Ideaal voor voertuigen die zelden of tijdelijk..
€44,50
Excl. BTW:€36,78
Merk: TecMate Model: OptiMate 1 STD
De OptiMate 1 zorgt voor nauwkeurig laden met aansturing via microprocessor en biedt onderhoud voor de lange termijn. Onderhoud hiermee elke soort 12 volt loodzuuraccu, accu’s met vuldoppen/natte cel, gesloten AGM of GEL accu’s zonder deze te overladen. Ideaal voor voertuigen die zelden of tijdelijk..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: TecMate Model: OptiMATE 2
De OptiMATE 2 is een 4-staps druppellader en conditioner in 1 en werkt volledig automatisch. De accu wordt eerst volledig opgeladen waarna de druppellader functie de accu in top conditie houdt. De Optimate 2 is voorzien van een SAE aansluiting. U kunt alle accesoires van optimate met een SAE aanslui..
€54,99
Excl. BTW:€45,45
Merk: TecMate Model: OptiMATE 3
De OptiMATE 3 is de meest vertrouwde druppellader binnen de racesport! De OptiMATE 3 is de alles-in-een druppellader om thuis uw 12v accu mee te onderhouden. Diagnose, herstel, laden, tests en optimaal onderhoud worden automatisch uitgevoerd op accu. Deze laatste versie van OptiMATE 3 ook wel bekend..
€54,99
Excl. BTW:€45,45
Merk: TecMate Model: OptiMATE 3 x 2 BANK
De OptiMATE 3 is de meest vertrouwde druppellader binnen de racesport! De OptiMATE 3 X2 is de alles-in-een druppellader om thuis twee volwaardige 12v accu's tegelijkertijd mee te onderhouden. Diagnose, herstel, laden, tests en optimaal onderhoud worden automatisch uitgevoerd op accu. Deze laatste ve..
€114,95
Excl. BTW:€95,00
Merk: TecMate Model: OptiMATE 3 x 4 BANK
De OptiMATE 3 is de meest vertrouwde druppellader binnen de racesport! De OptiMATE 3 X4 is de alles-in-een druppellader om thuis vier volwaardige 12v accu's tegelijkertijd mee te onderhouden. Diagnose, herstel, laden, tests en optimaal onderhoud worden automatisch uitgevoerd op accu. Deze laatste ve..
€214,95
Excl. BTW:€177,64
Merk: TecMate Model: OptiMATE 4 CAN-bus edition
De Optimate 4 CAN-bus is de meest geavanceerde en vertrouwde druppellader in de racesport. De CAN-bus versie van het OptiMate 4 Dual-programma bevat twee laadprogramma’s: programma 1 is voor normaal direct laden van een accu, programma 2 biedt veilig opladen zonder toezicht via een 12 volt ingang va..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
Merk: TecMate Model: OptiMATE 4 Dual Program
De Optimate 4 Dual Program is de meest geavanceerde en vertrouwde druppellader in de racesport. De OptiMate 4 Dual Program bevat twee laadprogramma’s: programma 1 is voor normaal direct laden van een accu, programma 2 biedt veilig opladen zonder toezicht via een 12V-ingang van een BMW-motorfiets met..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: TecMate Model: OptiMATE 5
De Optimate 5 accu conditioner is de optimale mix als je deze wilt gebruiken voor motor, auto, boot en/of caravan door de brede reeks aan accu's die hiermee kunnen worden geladen. Controleer bij je motor wel of deze minimaal een accu van 7,5 ampere heeft (m.n. de kleinere modellen kunnen een kleiner..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
Merk: TecMate Model: OptiMATE 5 VoltMatic
De OptiMate 5 VoltMatic kan alle 6 volt en 12 volt loodzuuraccu’s herstellen en opladen. Sluit de lader aan op de accu en de VoltMatic microprocessor selecteert automatisch de juiste spanning voor het opladen van een 6 volt accu in willekeurige staat of van een gezonde 12 volt accu en gaat vervolgen..
€82,95
Excl. BTW:€68,55
Merk: TecMate Model: OptiMATE 6 12V-24V
Met de OptiMate 6 12V-24V kunnen volledig lege accu’s op een elektronisch veilige manier worden hersteld. De ontzwavelingsmodus werd ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende fabrikanten van vliegtuigaccu’s en kan veilig worden gebruikt op vliegtuigelektronica die bijzonder gevoelig is voor span..
€117,50
Excl. BTW:€97,11
Merk: TecMate Model: OptiMATE 6 Ampmatic
De nieuwe OptiMate 6 Ampmatic is de meest geavanceerde en veelzijdige druppellader, tester en onderhoudsgereedschap op de markt. Alles-in-één eenheid in een elegante, robuuste en weerbestendige behuizing die eenvoudig op de muur gemonteerd kan worden. Want zodra deze op een batterij wordt aangeslote..
€109,99
Excl. BTW:€90,90
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 63