Welke start accu kopen?

Een start accu kopen is een hele klus. Met behulp van onze guidelines hopen wij dat een start accu kopen gemakkelijker voor u wordt. De start accu wordt gebruikt om verbrandingsmotoren in auto's, trucks en motoren te kunnen starten. De start accu is speciaal gemaakt voor een kortdurend piek vermogen. Dit type accu is niet geschikt voor een langdurige constante energievraag, de accu zal anders te ver ontladen. Hierdoor wordt het accuzuur (elektrolyt) te zuur en dit zal de platen in de accu aantasten. Als dit gebeurt is de accu vrijwel direct kapot! Een start-accu zal doorgaans niet verder ontladen dan 20%. Tegenwoordig ontwikkelen accu fabrikanten steeds betere start accu's, die dit tegengaat.

Start accu kopen. Goedkoop=duurkoop

U heeft een nieuwe start accu nodig. Wat de eerste stap moet zijn is welke start accu heeft u nodig. Op de bestaande start accu staat een DIN nummer. Dit heeft u nodig om een nieuwe start accu te kopen. Een start accu kopen hangt totaal af van wat u te besteden heeft en wat u ermee wilt bereiken. Wilt u nog jaren in uw auto rijden of wilt u de auto op kort termijn verkopen. Accu Unie verkoopt geen accu's die niet voldoen aan de Duitse keuring. Ons assortiment aan accu's bestaat uit bekende merken met een ruime staat van dienst. Een start accu kopen bij Accu Unie geeft u zekerheid dat uw accu de komende jaren in top conditie blijft. We hebben voor u de merken ingedeeld in categorieën zodat u gemakkelijk uw nieuwe start accu kan kopen. Als u pure performance wilt hebben en dat in overvloed nodig hebt dan kunt u het beste gaan voor een Odyssey of Optima Red accu. Wilt u een accu die gelijk staat aan fabrieksspecificaties dan kiest u voor Varta, GS Battery en VMF. Voor diegene die op zoek is naar een start accu met een goede prijs kwaliteit verhouding kiest nu nog voor Performance Line. Binnenkort komt er een gloednieuwe start accu lijn uit van Battery Plus. Deze accu's voldoen aan alle ISO normen en Duitse keuring.

START ACCU KOPEN MET DEEPCYCLE

De start accu is zoals uitgelegd de accu om uw auto of motor te starten. Echter ziet u in onze shop ook start accu's staan met deepcycle mogelijkheden. In de basis zijn deze accu's gewoon te categoriseren onder de start accu. Het grootste verschil ten opzichte van de start accu is dat de platen beter bestand zijn tegen ontlading. Dat maakt de start accu dan ook gelijk zwaarder en minder geschikt voor de doorgaans DIN formaat bakken. Wij raden altijd aan om in voertuigen waar u echt een start accu voor nodig heeft dan ook een volwaardige start motor te kopen. Wilt u in de caravan of op het water een zogenaamde combinatie start accu kopen dan is een Marine of Leisure accu de best keus. 

  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk