Menu
winkelwagentje

Panther P+65T Black Edition

OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW -40 %

De Panther P+65T Black edition is een 65 AH startaccu welke 30% meer koudstart geeft dan vergelijkbare batterijen. In de praktijk betekend dit dat je accu veel sterker en hoger vermogen levert bij het starten van je voertuig. Wel zo makkelijk op de koude en zeer warme dagen. Eindelijk een oplossing welke ook geschikt is voor dieselrijders waarbij je het vermogen geleverd krijgt wat je auto ook nodig hebt om deze te starten. De +30% lijn levert altijd maximaal vermogen zonder vermogensverlies en dat op elk gewenst moment. Dankzij ontgrendeling vanuit Panther kan deze accu ook nog eens laadspanningen tot 14,8 volt aan waardoor je accu snel en accuraat zichzelf bijlaad. Elke batterij in deze lijn heeft een Magic Eye waarop je direct en gemakkelijk de status van de batterij kunt lezen. Duitse degelijkheid want Panther is Duits en is een van de drie grootste in de Benelux en voldoet aan de OEM standaard. Kortom ze zijn geschikt voor directe eerste en tweede montage bij voertuigen. En als al dit allemaal nog niet imposant genoeg is zet Panther er ook nog eens een haarscherpe prijs tegenover om van te watertanden!

Reputatie

Met een jaarlijks volume van meer dan 1.000.000 batterijen is Panther een van de 3 grootste groothandels in het batterijsegment. We verdelen batterijen voor auto's, bedrijfsvoertuigen, tractoren, motorfietsen, kampeerauto's, start accu's voor startende boten, voortstuwing en verlichtingsaccu's, motorfietsaccu's, motorfietsgel, gelaccu's en AGM-accu's. Hoogwaardige duitse kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs.

Panther P+65T Black Edition

Model: Panther +30% Black Edition

Ampère: 65 AH

Koudstart: 570

Volt: 12 Volt

Afmetingen: 246mm (l) x 175mm (b) x 175mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor het starten van conventionele auto’s bussen, bestelbussen, kleine tractoren, landbouw en bouwmachines, sportcars en oldtimers en nog veel meer

Niet geschikt voor:

Cyclische toepassingen.

Start en stop toepassingen.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij.

30% meer startvermogen dan vergelijkbare batterijen.

Ontgrendeling voor laadspanning tot 14,8 volt

Magic Eye, Power Control om status batterij direct te kunnen zien

Voldoet aan de OEM-standaard.

Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden en voldoet aan OEM spec.

Accu-techniek:

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen!

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Rechts Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle Panther +30% Black Edition accu's 2 jaar fabrieksgarantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 48u" wordt op werkdagen voor 16:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons afhalen op locatie. Als extra service kunnen wij tevens de accu vervangen, zo kunt u snel weer op weg met de nieuwe accu. We liggen centraal in Den Haag en zijn dus makkelijk benaderbaar. Kies bij het afrekenen voor Afhalen met inbouwservice en we nemen zsm contact met u op

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Panther P+65T Black Edition

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 65 AH
Koudstart (EN) 570
Layout Rechts Hand Positief
Bodembevestiging B13/B04
Lengte (mm) 246
Breedte (mm) 175
Hoogte (mm) 190
Toepassing Motor Start
Garantie 2 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: Binnen 48u thuisbezorgd
  • Model P+65T
Hurry, this offer ends in:
Dag
Uur
Min
Sec
€77,50
€128,88
Excl. BTW: €64,05
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.
Tags: panther , p+65t , black , edition , panter , +30