Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Race Accu

Race Accu

Race accu voor de liefhebbers

De race accu is voor de personen die een accu zoekt welke puur gericht is op performance, performance en nog eens performance. Odyssey is de enige die dit duidelijk begrijpt en speciaal voor de racerij de race accu heeft ontwikkeld. Lichtgewicht, piekerig en uitzonderlijke prestaties. Deze accu's zijn geschikt om te gebruiken in de meest barre omstandigheden, kunnen tegen enorme trillingen en/of hitte, water en kou.

Ongekende race accu's

Het is niet voor niets dat wij verschillende internationale klanten hebben als het gaat om de Odyssey race accu. Van rallycross, rally, weg racers, circuit racers, allemaal kiezen voor een specifieke race accu. Precies wat je nodig hebt om met een gerust hard het circuit op te gaan wetende dat Odyssey achter je staat en nooit faalt. Een race accu koop je als je serieus omgaat met jouw voertuig in de racerij.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Verbetering van onze bedrijfsprocessen gedurende week 5!
Beste klant, alle orders tot en met Zondag 26 januari a.s. 23.59 worden maandag 27 januari verstuurd. Vanaf Maandag 27, januari 00.01 uur zullen wij GEDURENDE 1 WEEK, geen nieuwe orders aannemen. Vanaf Maandag 3 februari 00.01 uur zijn wij weer , en zeker dan, extra blij met uw bestellingen . Dit alles vanwege de centralisering van al onze voorraden naar onze eigen locatie in Drunen, vanwege de afronding van de transitie naar nieuw computer systeem (ERP) , vanwege het hoognodig kunnen verbeteren van onze klanten service zoals bereikbaarheid en response time. Gedurende deze gehele week zijn wij direct bereikbaar per telefoon en email. Zie hiervoor onze contact pagina. Met vriendelijke groet team Accu -Unie - Battery Union Group b.v.