Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
Optima Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah
Optima

Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€158,95
De Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah gaat wel driemaal zo lang mee als traditionele accu’s en blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladings Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Premium batterij kwaliteit gewaarborgd
bk
Langere levensduur dankzij AGM
agm
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Zonne-energie
Diepe ontlading
Starten voertuig
Semi Tractie
Camper
Mover
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Hoge Deep-cycle en koudstart
  Minimaal 300x ontlaad of laadcycli mogelijk!
  Te monteren in vrijwel elke positie!
  100% Onderhoudsvrij
  15 keer meer bestand tegen trillingen

De Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah gaat wel driemaal zo lang mee als traditionele accu’s en blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladingscyclus. De energie is schoon en biedt een hoger uitgangsvermogen dan conventionele accu’s. Dankzij het compacte formaat is het gewicht ook minimaal en past hij beter in krappe ruimtes. De accu is volledig afgesloten en lekvrij, optimaal bestand tegen extreme temperaturen en kan gedurende lange perioden worden opgeslagen. Bovendien hij is helemaal onderhoudsvrij.

Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah

  Model - Yellow Top
   Ampère - 38 AH
Afmetingen: 237mm (l) x 129mm (b) x 201mm (h)

Reputatie

Met een veertigjarige geschiedenis van technologische innovatie en ontwikkeling bieden Optima accu’s een niet te stoppen energie. Zowel voor liefhebbers van extreme power als degenen die The Ultimate Power Source nodig hebben. Optima accu’s waren de allereerste high‐performance AGM auto-accu’s, die met hun unieke Spiralcell Technologie voor een revolutie in deze industrie hebben gezorgd.


Speciaal voor

De YELLOWTOP high-performance AGM-batterij is een van de weinige echte dual-purpose automotive batterijen beschikbaar. Met premium startvermogen en indrukwekkende fietsmogelijkheden is deze zware batterij ook perfect voor moderne voertuigen met accessoires. Lage interne weerstand zorgt ook voor een meer consistent vermogen en sneller opladen.


Unieke voordelen

  Tot driemaal langere levensduur dan andere accu’s.
  In de eerste één, twee, vijf en tien seconden van het startproces een hogere energie dan vergelijkbare conventionele loodaccu’s met dezelfde capaciteit.
  Constante prestatiekwaliteit: ook tijdens ontladen blijft de accu op hetzelfde niveau functioneren.
  Ideaal voor seizoensgebruik: volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 (!) maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch nog een voertuig starten.
  Vijftien keer meer trilvast dan andere accu’s, dus zeer schokbestendig.
  Lekvrij met volledige montagevrijheid: kan in vrijwel elke positie worden ingebouwd.

Accu-techniek

De Optima Spiralcell Technologie zorgt voor de laagste inwendige weerstand van alle momenteel verkrijgbare loodaccu’s. En hij heeft een sterk oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. Deze accu is dus een echte ijzervreter. U kunt 100% vertrouwen op zijn kracht en uithoudingsvermogen. De Spiralcell Technologie tilt AGM namelijk naar een veel hoger niveau. De prestaties van deze Optima krachtpatser zijn ongeëvenaard.

Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah feiten
Fabrikantcode870176001
Voltage12 Volt
Ampère38 AH
Lengte (mm)237
Breedte (mm)129
Hoogte (mm)201
Belangrijke info Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle Optima Yellow Top accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Waarschuwing voor Optima Yellow Top YTS 2.7 JP 12v 38Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!