Beschikbaarheid: Op voorraad
Optima Yellow Top YT S 4.2 12v 55Ah
Model: YT S 4.2
€217,50
Excl. BTW: €179,75

Aantal

Gratis Verzending

Shop Keurmerk

Afhaalpunt

Live Helpdesk

Extra korting!

48 uur levertijd

14 dagen bedenktijd

Gratis retourneren

Binnen 2u reactie via email

Geen extra kosten achteraf


Zakelijk inkopen

Intracommun... inkopen

De Optima Yellow Top YT S 4.2 is een 55 AH 12 Volt Motor Start / Deep Cycle accu is speciaal ontwikkeld als semi tractie accu en tevens zeer goed toepasbaar als deepcycle accu. Echter kan deze accu ook prima zijn werk doen als start accu. Dit type is ook wel bekend als het populaire type YT55S (D34).

De Optima Yellow Top YT S 4.2 is 174mm breed en 195mm hoog en 254mm in lengte. De Optima Yellow Top YT S 4.2 heeft Post terminals en een koudstart van 750 SAE.

Naast de uitstekende startcapaciteit van de Optima Yellow Top accu is deze accu ook geschikt en ontworpen als semi-tractie accu. Dit betekent dat de accu ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, overmatige trillingen of regelmatige ontlading gegarandeerd ononderbroken vermogen levert gedurende de volledige ontlaad cyclus. Bij belasting handhaaft de Yellow Top een relatief hoog voltage. Hierdoor levert hij meer energie, dan vergelijkbare conventionele accu's. Dit alles dankzij Optima's Spiral Cell Technology die de voordelen van een startaccu combineert met die van een (semi)tractie-accu. De Yellow Top levert beduidend meer laad- en ontlaadcycli dan conventionele lood-zuur accu's. Bovendien is de accu bijzonder geschikt voor seizoensgebonden gebruik dankzij de geringe zelfontlading.

De robuuste, lekvrije constructie is schok- en trillingsbestendig en zorgt voor onderhoudsvrij startvermogen, waar je je ook bevindt.

Hoogwaardige OPTIMA AGM accu's zijn anders dan alle andere accu's op de wereld. Deze accu's zijn exclusief ontworpen d.m.v. SPIRALCELL TECHNOLOGIE en behoort tot de meest geavanceerde in de handel verkrijgbare loodzuur-batterij technologieën. Het levert een ongelooflijk sterke en schone energiebron waar de huidige loodbatterijen niet aan kunnen tippen. Met OPTIMA accu's kunt u rekenen op een langere batterijduur

De yellow top is geschikt om te gebruiken als semitractie of deepcycle doeleinden. Indien u een start accu zoekt dan kunt u terecht bij de Optima red top lijn.

Accu unie geeft vanaf nu op alle Optima accu's 2 jaar garantie op defecten. Aangekochte Optima accu's profiteren hier ook van!

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 55 AH
Layout Links Hand Positief
Bodembevestiging N/A
Lengte (mm) 254
Breedte (mm) 174
Hoogte (mm) 195
Toepassing Motor Start / Deep Cycle
Garantie 2 Jaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha
  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk