Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
Optima Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah
Optima

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€195,95
De Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Premium batterij kwaliteit gewaarborgd
bk
Langere levensduur dankzij AGM
agm
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Starten voertuig
Automobiel
Racing
Power sport
Bestelbus
Vrachtwagen
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Sterkste koudstart van iedereen!
  Tot 3x langere levensduur
  15 keer meer bestand tegen trillingen
  100% Onderhoudsvrij!
  Te monteren in vrijwel elke positie

De Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De uitzonderlijk geringe zelfontlading betekent dat zelfs als u de accu langere tijd niet gebruikt, u er toch probleemloos mee kunt starten. Ook gaan door de geringe zelfontlading de onderhoudsduur en reparatiekosten omlaag. Resultaat is een hogere productiviteit en een 3 maal langere levensduur dan andere accu’s.

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

  Model - Red Top
   Ampère - 50 AH
Afmetingen: 254mm (l) x 174mm (b) x 195mm (h)

Reputatie

Met een veertigjarige geschiedenis van technologische innovatie en ontwikkeling bieden Optima accu’s een niet te stoppen energie. Zowel voor liefhebbers van extreme power als degenen die The Ultimate Power Source nodig hebben. Optima accu’s waren de allereerste high‐performance AGM auto-accu’s, die met hun unieke Spiralcell Technologie voor een revolutie in deze industrie hebben gezorgd.


Speciaal voor

Ideaal voor toepassingen waar startkracht prioriteit heeft. Commerciële landbouwmachines en bouwmachines zijn twee markten waar Optima Red Top accu’s zeer gewild zijn. Ook perfecte prestaties voor reddingsvoertuigen, generatoren en trams.


Niet geschikt voor

  Deepcycle doeleinden.

Unieke voordelen

  Tot driemaal langere levensduur dan andere accu’s.
  In de eerste één, twee, vijf en tien seconden van het startproces een hogere energie dan vergelijkbare conventionele loodaccu’s met dezelfde capaciteit.
  Constante prestatiekwaliteit: ook tijdens ontladen blijft de accu op hetzelfde niveau functioneren.
  Ideaal voor seizoensgebruik: volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 (!) maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch nog een voertuig starten.
  Vijftien keer meer trilvast dan andere accu’s, dus zeer schokbestendig.
  Lekvrij met volledige montagevrijheid: kan in vrijwel elke positie worden ingebouwd.

Accu-techniek

De Optima Spiralcell Technologie zorgt voor de laagste inwendige weerstand van alle momenteel verkrijgbare loodaccu’s. En hij heeft een sterk oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. Deze accu is dus een echte ijzervreter. U kunt 100% vertrouwen op zijn kracht en uithoudingsvermogen. De Spiralcell Technologie tilt AGM namelijk naar een veel hoger niveau. De prestaties van deze Optima krachtpatser zijn ongeëvenaard.

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah feiten
Fabrikantcode801287000
Voltage12 Volt
Ampère50 AH
Lengte (mm)254
Breedte (mm)174
Hoogte (mm)195
Belangrijke info Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle Optima Red Top accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Waarschuwing voor Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!