Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

-14 %

De Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De uitzonderlijk geringe zelfontlading betekent dat zelfs als u de accu langere tijd niet gebruikt, u er toch probleemloos mee kunt starten. Ook gaan door de geringe zelfontlading de onderhoudsduur en reparatiekosten omlaag. Resultaat is een hogere productiviteit en een 3 maal langere levensduur dan andere accu’s.

Reputatie

Met een veertigjarige geschiedenis van technologische innovatie en ontwikkeling bieden Optima accu’s een niet te stoppen energie. Zowel voor liefhebbers van extreme power als degenen die The Ultimate Power Source nodig hebben. Optima accu’s waren de allereerste high‐performance AGM auto-accu’s, die met hun unieke Spiralcell Technologie voor een revolutie in deze industrie hebben gezorgd.

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

Model: Red Top

Ampère: 50 AH

Afmetingen: 254mm (l) x 174mm (b) x 195mm (h)

Speciaal voor:

Ideaal voor toepassingen waar startkracht prioriteit heeft. Commerciële landbouwmachines en bouwmachines zijn twee markten waar Optima Red Top accu’s zeer gewild zijn. Ook perfecte prestaties voor reddingsvoertuigen, generatoren en trams.

Niet geschikt voor:

Deepcycle doeleinden.

Unieke voordelen:

Tot driemaal langere levensduur dan andere accu’s.

In de eerste één, twee, vijf en tien seconden van het startproces een hogere energie dan vergelijkbare conventionele loodaccu’s met dezelfde capaciteit.

Constante prestatiekwaliteit: ook tijdens ontladen blijft de accu op hetzelfde niveau functioneren.

Ideaal voor seizoensgebruik: volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 (!) maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch nog een voertuig starten.

Vijftien keer meer trilvast dan andere accu’s, dus zeer schokbestendig.

Lekvrij met volledige montagevrijheid: kan in vrijwel elke positie worden ingebouwd.

Accu-techniek:

De Optima Spiralcell Technologie zorgt voor de laagste inwendige weerstand van alle momenteel verkrijgbare loodaccu’s. En hij heeft een sterk oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. Deze accu is dus een echte ijzervreter. U kunt 100% vertrouwen op zijn kracht en uithoudingsvermogen. De Spiralcell Technologie tilt AGM namelijk naar een veel hoger niveau. De prestaties van deze Optima krachtpatser zijn ongeëvenaard.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle Optima Red Top accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.


Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 24 tot 48u" 7 dagen per week de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons op afspraak uw accu ophalen op onze eigen locatie in Drunen. 

Levertijden

Nederland 24u tot 48u
Belgie 24u tot 48u


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Optima Red Top RTC 4.2 12v 50Ah

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 50 AH
Layout 2
Bodembevestiging N/A
Lengte (mm) 254
Breedte (mm) 174
Hoogte (mm) 195
Toepassing Motor Start
Garantie 2 jaar
Geef beoordeling
  • Beschikbaarheid: 10
  • Model RTC - 4,2
  • UPC: 801287000
  • MPN: 8012870008882
Hurry, this offer ends in:
Dag
Uur
Min
Sec
177,50
207,50
Excl. BTW: 146,69
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.
Tags: optima , red , top , rtc , 4.2l , 12v , 50ah
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.