Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
Optima Optima Blue Top BTSLI 4.2 12v 50Ah
Optima

Optima Blue Top BTSLI 4.2 12v 50Ah

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€210,95
De Optima Blue Top BT SLI 4.2 12v 50Ah accu is volledig lekdicht en onderhoudsvrij. Door zijn lichte gewicht kan hij vrijwel overal en in elke positie worden ingebouwd Lees meer...
Binnen 5 werkdagen verzonden
Bijzonderheden
Premium batterij kwaliteit gewaarborgd
bk
Langere levensduur dankzij AGM
agm
2 Jaar Garantie op defecten
2j
Geschikt voor
Boot
Semi Tractie
Zonne-energie
Diepe ontlading
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Beoordelingen
  Zowel dual-purpose als starter beschikbaar
  Tot 3x meer oplaadbeurten dan andere scheepsbatterijen
  Meer dan 15 keer de trillingsweerstand
  100% Onderhoudsvrij!
  Werkt goed als een bootaccu of kamperaccu!

De Optima Blue Top BT SLI 4.2 12v 50Ah accu is volledig lekdicht en onderhoudsvrij. Door zijn lichte gewicht kan hij vrijwel overal en in elke positie worden ingebouwd. De accu is vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere accu’s, wat belangrijk is voor gebruik in boot: denk aan de golfslag en windstoten. Dankzij de uitzonderlijk geringe zelfontlading behoudt de accu zijn lading uitstekend en laadt weer snel op. Dat betekent dat u na stalling van de boot in het winterseizoen, weer snel het water op kunt.

Optima Blue Top BT SLI 4.2 12v 50Ah

  Model - Blue Top
   Ampère - 50 AH
Afmetingen: 254mm (l) x 175mm (b) x 200mm (h)

Reputatie

Met een veertigjarige geschiedenis van technologische innovatie en ontwikkeling bieden Optima accu’s een niet te stoppen energie. Zowel voor liefhebbers van extreme power als degenen die The Ultimate Power Source nodig hebben. Optima accu’s waren de allereerste high‐performance AGM auto-accu’s, die met hun unieke Spiralcell Technologie voor een revolutie in deze industrie hebben gezorgd.


Speciaal voor

De Optima's BT DC 4.2 en BT DC 5.5 Blue Top zijn dual-purpose accu’s. Ze kunnen worden toegepast in alle deepcycle toepassingen: watersportaccessoires, huishoudelijke toepassingen, trollingmotoren, boegschroeven of starttoepassingen. De Optima BT SLI 4.2 Blue Top is een startaccu. Hoewel u een deepcycle accu voor alle toepassingen kunt gebruiken, kunnen startaccu’s alleen voor starttoepassingen worden ingezet.


Niet geschikt voor

  Starten van auto’s en andere voertuigen voor de weg, want de startaccu is geoptimaliseerd voor het starten van boten.

Unieke voordelen

  Verkrijgbaar als startaccu en dual-purpose model (start en deepcycle).
  In de eerste één, twee, vijf en tien seconden van het startproces een hogere energie dan vergelijkbare conventionele loodaccu’s met dezelfde capaciteit.
  Constante prestatiekwaliteit: ook tijdens ontladen blijft de accu op hetzelfde niveau functioneren.
  Ideaal voor seizoensgebruik: volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 (!) maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch nog een voertuig starten.
  Vijftien keer meer trilvast dan andere accu’s, dus zeer schokbestendig.
  Lekvrij met volledige montagevrijheid: kan in vrijwel elke positie worden ingebouwd.

Accu-techniek

De Optima Spiralcell Technologie zorgt voor de laagste inwendige weerstand van alle momenteel verkrijgbare loodaccu’s. En hij heeft een sterk oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. Deze accu is dus een echte ijzervreter. U kunt 100% vertrouwen op zijn kracht en uithoudingsvermogen. De Spiralcell Technologie tilt AGM namelijk naar een veel hoger niveau. De prestaties van deze Optima krachtpatser zijn ongeëvenaard.

Optima Blue Top BTSLI 4.2 12v 50Ah feiten
Fabrikantcode806252000
Voltage12 Volt
Ampère50 AH
Lengte (mm)254
Breedte (mm)175
Hoogte (mm)200
Belangrijke info Optima Blue Top BTSLI 4.2 12v 50Ah

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies. Onze professionals staan voor u klaar.

Optima Blue Top BTSLI 4.2 12v 50Ah Garantie

Accu Unie geeft standaard op alle Optima Blue Top accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Waarschuwing voor Optima Blue Top BTSLI 4.2 12v 50Ah

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!