Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Optima Blue Top BTSLI 4.2L 12v 50Ah

-17 %

De Optima Blue Top BTSLI 4.2L 12v 50Ah accu is volledig lekdicht en onderhoudsvrij. Door zijn lichte gewicht kan hij vrijwel overal en in elke positie worden ingebouwd. De accu is vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere accu’s, wat belangrijk is voor gebruik in boot: denk aan de golfslag en windstoten. Dankzij de uitzonderlijk geringe zelfontlading behoudt de accu zijn lading uitstekend en laadt weer snel op. Dat betekent dat u na stalling van de boot in het winterseizoen, weer snel het water op kunt.

Reputatie

Met een veertigjarige geschiedenis van technologische innovatie en ontwikkeling bieden Optima accu’s een niet te stoppen energie. Zowel voor liefhebbers van extreme power als degenen die The Ultimate Power Source nodig hebben. Optima accu’s waren de allereerste high‐performance AGM auto-accu’s, die met hun unieke Spiralcell Technologie voor een revolutie in deze industrie hebben gezorgd.

Optima Blue Top BTSLI 4.2L 12v 50Ah

Model: Blue Top

Ampère: 50 AH

Afmetingen: 254mm (l) x 175mm (b) x 200mm (h)

Speciaal voor:

De Optima's BT DC 4.2 en BT DC 5.5 Blue Top zijn dual-purpose accu’s. Ze kunnen worden toegepast in alle deepcycle toepassingen: watersportaccessoires, huishoudelijke toepassingen, trollingmotoren, boegschroeven of starttoepassingen. De Optima BT SLI 4.2 Blue Top is een startaccu. Hoewel u een deepcycle accu voor alle toepassingen kunt gebruiken, kunnen startaccu’s alleen voor starttoepassingen worden ingezet.

Niet geschikt voor:

Starten van auto’s en andere voertuigen voor de weg, want de startaccu is geoptimaliseerd voor het starten van boten.

Unieke voordelen:

Verkrijgbaar als startaccu en dual-purpose model (start en deepcycle).

In de eerste één, twee, vijf en tien seconden van het startproces een hogere energie dan vergelijkbare conventionele loodaccu’s met dezelfde capaciteit.

Constante prestatiekwaliteit: ook tijdens ontladen blijft de accu op hetzelfde niveau functioneren.

Ideaal voor seizoensgebruik: volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 (!) maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch nog een voertuig starten.

Vijftien keer meer trilvast dan andere accu’s, dus zeer schokbestendig.

Lekvrij met volledige montagevrijheid: kan in vrijwel elke positie worden ingebouwd.

Accu-techniek:

De Optima Spiralcell Technologie zorgt voor de laagste inwendige weerstand van alle momenteel verkrijgbare loodaccu’s. En hij heeft een sterk oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. Deze accu is dus een echte ijzervreter. U kunt 100% vertrouwen op zijn kracht en uithoudingsvermogen. De Spiralcell Technologie tilt AGM namelijk naar een veel hoger niveau. De prestaties van deze Optima krachtpatser zijn ongeëvenaard.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle Optima Blue Top accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 24 tot 48u" 7 dagen per week de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons op afspraak uw accu ophalen op onze eigen locatie in Drunen. 

Levertijden

Nederland 24u tot 48u
Belgie 24u tot 48u


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Optima Blue Top BTSLI 4.2L 12v 50Ah

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 50 AH
Koudstart (EN) 815
Layout Links Hand Positief
Bodembevestiging N/A
Lengte (mm) 254
Breedte (mm) 175
Hoogte (mm) 200
Toepassing Motor Start
Garantie 2 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: 10
  • Model BT SLI 4.2
  • UPC: 806252000
  • MPN: 8062520008882
Hurry, this offer ends in:
Dag
Uur
Min
Sec
€179,99
€217,50
Excl. BTW: €148,75
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.
Tags: optima , blue , top , btsli , 4.2l , 12v , 50ah
Verbetering van onze bedrijfsprocessen gedurende week 5!
Beste klant, alle orders tot en met Zondag 26 januari a.s. 23.59 worden maandag 27 januari verstuurd. Vanaf Maandag 27, januari 00.01 uur zullen wij GEDURENDE 1 WEEK, geen nieuwe orders aannemen. Vanaf Maandag 3 februari 00.01 uur zijn wij weer , en zeker dan, extra blij met uw bestellingen . Dit alles vanwege de centralisering van al onze voorraden naar onze eigen locatie in Drunen, vanwege de afronding van de transitie naar nieuw computer systeem (ERP) , vanwege het hoognodig kunnen verbeteren van onze klanten service zoals bereikbaarheid en response time. Gedurende deze gehele week zijn wij direct bereikbaar per telefoon en email. Zie hiervoor onze contact pagina. Met vriendelijke groet team Accu -Unie - Battery Union Group b.v.