Menu
winkelwagentje

Noco Genius Lithium Jump Starters

Noco Genius Lithium Jump Starters

Noco Genius Boost

De Noco Genius Boost uit de Noco Genius lithium jump starter lijn zijn compacte lithium jump starters met enorm veel vermogen en functionaliteiten. Dit is een niche markt in opkomst. Sinds de introductie constant uitverkocht en nog steeds razend populair. Accu Unie is een van de weinigen die deze gehele lijn levert tegen een zeer scherpe prijs!


Noco Genius Boost! - Veilig gebruik maken van enorme kracht

Weg met de conventionele jumper starters die u overal en nergens kunt kopen. Maak kennis met Noco Genius Lithium Jump Starters. Dit zijn de jump starters van de Major League. Extreem compact en enorm veel vermogen in een jump starter. Elke jump starter uit deze lijn maakt gebruik van gepatenteerde technologie. Vonk vrije aansluitingen. Nog nooit is er een jump starter geweest die zijn lading meer als een jaar kan vasthouden zonder ook maar enige vorm van verlies. De Noco Genius Lithium Jump Starters kan een aanloopstroom realiseren tot 4000 amp. Perfect voor het jump starten auto's, boten, motorfietsen, vrachtwagens en veel meer apparaten of voertuigen tot 10 liter. Bovenop dat kunnen deze jump starters uw favoriete 12 volt apparaten van stroom voorzien (zoals een banden pomp , power inverter, licht en nog veel meer). Daarnaast geven deze kleine energiebommen tot wel 500 lumen aan licht. Tevens ideaal geschikt als powerbank!

Merk: Noco Model: GB150
De GB150 is een draagbare lithium-ion batterij jump starter pack die 1000CCA levert voor het jump starten van een dode batterij in seconden. Het beschikt over een gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en omgekeerde polariteit bescherming biedt. Zo is elke Noco GB150 extra v..
€367,99
Excl. BTW:€304,12
Merk: Noco Model: GB20
De GB20 is een draagbare lithium-ion batterij jump starter pack die 400CCA levert voor het jump starten van een dode batterij in seconden. Het beschikt over een gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en omgekeerde polariteit bescherming biedt. Zo is elke Noco GB20 extra veil..
€103,99
Excl. BTW:€85,94
Merk: Noco Model: GB40
De GB40 is een draagbare lithium-ion batterij jump starter pack die 1000CCA levert voor het jump starten van een dode batterij in seconden. Het beschikt over een gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en omgekeerde polariteit bescherming biedt. Zo is elke Noco GB40 extra vei..
€129,99
Excl. BTW:€107,43
Merk: Noco Model: GB70
De GB70 is een draagbare lithium-ion batterij jump starter pack die 1000CCA levert voor het jump starten van een dode batterij in seconden. Het beschikt over een gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en omgekeerde polariteit bescherming biedt. Zo is elke Noco GB70 extra vei..
€229,99
Excl. BTW:€190,07
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4