Menu
winkelwagentje

Noco GB70 Boost Sport 2000A UltraSafe Lithium Jump Starter

De GB70 is een draagbare lithium-ion batterij jump starter pack die 1000CCA levert voor het jump starten van een dode batterij in seconden. Het beschikt over een gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en omgekeerde polariteit bescherming biedt. Zo is elke Noco GB70 extra veilig in gebruik. Het is een krachtige batterijbooster met twee functies. Je kunt de Noco GB70 als draagbare stroombron gebruiken voor het opladen van USB-apparaten, zoals een smartphone, tablet en veel meer 12 volt apparaten zoals een band inflator, power-omvormer en nog veel meer. Daarnaast is de GB70 speciaal ontworpen voor het jumpstarten van een auto, boot, RV, vrachtwagen en meer met gasmotoren tot 8 liter, en dieselmotoren tot 6 liter.

Reputatie

NOCO, opgericht in 1914, ontwerpt en creëert premium batterijladers, sprongstarters, zonnepanelen en draagbare power apparaten, evenals een breed scala aan accu producten en accessoires. Door deze wereldklasse aanbiedingen heeft NOCO® de nieuwe standaard in ontwerp, prestaties en veiligheid geïntroduceerd. Met als gevolg biedt NOCO een geheel nieuwe generatie aan hoogstaand producten. NOCO is ervan overtuigd dat succes wordt gedreven door innovatie en aandacht voor detail. In-house Industrial Design, Mechanical and Electrical Engineering, en Advanced Testing Teams schrapen alleen het oppervlak van hoe diep onze innovatie gaat. Van energie besparende schakeling en softwareontwerp tot geoptimaliseerde productie. Wij tillen alles naar het volgende niveau. Bij NOCO proberen we onze concurrenten niet uit te ontwerpen, maar we balanceren op de rand van wat er mogelijk is. Bij NOCO koopt u producten met de nieuwste technologie!

Noco GB70 Boost Sport 2000A UltraSafe Lithium Jump Starter

Model: GB70

Koudstart: 2000CCA.

Alleen geschikt voor 12 volt batterijen

Interne batterij: 55 Watt

Speciaal geschikt als:

Stroombron en als jumpstarter voor auto's, boten, RV's, vrachtwagens, evenals diesel pickups, hot rods, klassieke auto's en nog veel meer. Zelfs USB-apparaten opladen, zoals een smartphone, en 12 volt apparaten, zoals een band inflator is mogelijk. De GB70 jumpstart zonder problemen gas motoren tot 8 liter en dieselmotoren tot 6 liter.

Unieke voordelen:

2X meer kracht, de helft kleiner en 4X lichter dan vergelijkbare jumpstarters.

Multifunctioneel apparaat: Jumpstarten en te gebruiken als powerbank voor usb apparaten.

40X jumpstarten op een volle lading.

Led zaklamp functie ingebouwd met maarliefst 400 Lumens. Ultra bright lichtopbrengst.

Geschikt voor starten van gasmotoren tot 8 liter.

Geschikt voor starten van diesel motoren tot 6 liter.

Kan 5x jouw Iphone 6 volledig laden.

Kan 2x jouw Tablet volledig laden.

Kan 9x je GOPRO volledig laden.

Praktische en gebruiksvriendelijk.

Vonkvrij

Beschermd tegen omgekeerde polariteit en kortsluitingbestendig.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle Noco Genius GB boosters 1 jaar garantie. Deze jumpstarter kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope acculader? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 24u" wordt op werkdagen voor 21:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Op Zondag voor 15:00 besteld is Maandag mits werkdag afgeleverd. De verwerkingstijd voor Frankrijk en Duitsland is een werkdag extra. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Met de overige producten moet u rekening houden met een langere levertijd (Normaliter 48 uur). Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Levertijden

Nederland 1 tot 2 werkdagen
Belgie 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Noco GB70 Boost Sport 2000A UltraSafe Lithium Jump Starter

Technische gegevens
Type GB70
Volt 12V
Ampère Start tot 8 liter benzinemotoren en tot 6 liter dieselmotoren. Ongekend piek vermogen van 12000 Joules gedurende 3 sec.
Garantie 1 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: Binnen 48u thuisbezorgd
  • Model GB70
€229,99
Excl. BTW: €190,07
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.