Je beoordeling toevoegen
Waarschuwing m.b.t onze productinformatie
Let op: Al onze accu's zijn direct gebruiksklaar. Plaatsen, starten en rijden. Uw oude accu dient u via de gemeentelijke stortplaats af te voeren via de voorgeschreven veiligheidsregels. Op elke accu heeft u mits ongebruikt recht op 14 dagen retourgarantie.
Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
MK Battery MK 12v 22Ah ES22-12 AGM accu
MK Battery

MK 12v 22Ah ES22-12 AGM accu

0 sterren uit 0 beoordelingen
je beoordeling toevoegen
€59,95
Binnen 5 werkdagen verzonden
  • Omschrijving
  • Beoordelingen

De MK 12v 22Ah ES22-12 AGM accu is een 22 AH AGM accu. Hij is geheel onderhoudsvrij en hij is volledig te ontladen, tussentijds erg snel op te laden en heeft een zeer lange levensduur. Bovendien is deze accu enorm duurzaam en biedt hij betere prestaties dan andere merken in deze populaire prijsklasse. Om de beste kwaliteit te bereiken wordt elke batterij geproduceerd door een veelzijdig computergestuurd batterijfabricagesysteem. Het geautomatiseerd en computergestuurd systeem is voorzien van geprogrammeerde functies voor stroom stappen, tijd, spanning, temperatuur en gebeurtenis bewaking zodat de prestatiespecificaties met uw toepassingsvereisten overeenkomen.

Reputatie

MK Battery levert de hoogste kwaliteit en milieuverantwoorde verzegelde accu oplossingen voor gespecialiseerde deep-cycle en stand-by vermogenstoepassingen. MK Battery streeft ernaar om alleen de meest betrouwbare producten, hoogstaande service en ondersteuning te leveren aan de diverse markten die zij bedienen. Of uw toepassing nu een uitgestrekt cyclus leven vereist, een langere duurtijd op lagere ontladingswaarden, een minimale oplaadtijd of een top prestatie, MK Battery vervaardigt en verdeelt uitsluitend accu’s van de beste kwaliteit.

MK 12v 22Ah ES22-12 AGM accu

Model: HME/Mobility

Ampère: 22 AH

Afmetingen: 181mm (l) x 76mm (b) x 167mm (h)

Speciaal voor:

Speciaal geschikt voor gebruik in kratradio's, noodverlichting, electrische speelgoed auto's, backup systemen (UPS), electrische fietsen, alarm en beveiligings systemen, accu voor zonnepanelen, golf trolly etc

Niet geschikt voor:

Personenauto’s en bestelauto’s (busjes).

Motorfietsen.

Unieke voordelen:

100% onderhoudsvrij.

Geschikt voor meerdere toepassingen.

Lichtgewicht en compact design.

Lek- en onderhoudsvrij.

Explosiebestendig.

Constante prestatiekwaliteit: ook tijdens ontladen blijft de accu op hetzelfde niveau functioneren.

Accu-techniek:

In deze accu zit AGM technologie verwerkt. AGM absorbeert al het batterijzuur en is daardoor zeer cyclusvast. De accu kan herhaaldelijk worden geladen en ontladen zónder prestatieverlies.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle MK Battery accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar [email protected] voor advies.

Geen specificaties gevonden...
Geen informatie gevonden
Geen beoordelingen gevonden, wees de eerste om een beoordeling achter te laten!