Beschikbaarheid: Op voorraad
MK 12v 17Ah ES17-12 AGM accu
Model: ES17-12
€38,00
Excl. BTW: €31,40

Aantal

Gratis Verzending

Shop Keurmerk

Afhaalpunt

Live Helpdesk

Extra korting!

48 uur levertijd

14 dagen bedenktijd

Gratis retourneren

Binnen 2u reactie via email

Geen extra kosten achteraf


Zakelijk inkopen

Intracommun... inkopen

De  ES17-12 is een 12 volt agm accu  van het merk MK Battery welke geschikt is voor: Kratradio's, noodverlichting, electrische speelgoed auto's, backup systemen (UPS), electrische fietsen, alarm en beveiligings systemen, accu voor zonnepanelen, golf trolly etc.

MK Battery is de beste accu die u in dit segment kunt vinden. Elke accu wordt geproduceerd in Amerika in tegenstelling tot Ultracell. De ES serie is 1 op 1 te vergelijken qua specificaties als de UL serie van Ultracell. Sterker nog het is een UL herkend product. De voordelen van een MK kleine verzegelde loodzuur batterijen zijn; onderhoudsvrij, veelzijdig gebruik, explosiebestending, compact design, lek-/morsvrij, meerdere toepassingen en een hoge ontladingssnelheid. Om de beste kwaliteit te bereiken levert MK Battery batterijen die door een veelzijdig computergestuurd batterijfabricagesysteem zijn vervaardigd. Het geautomatiseerd en computergestuurd systeem is voorzien van geprogrammeerde functies voor stroom stappen, tijd, spanning, temperatuur en gebeurtenis bewaking zodat de prestatiespecificaties met uw toepassingsvereisten overeenkomen.


MK Battery is pure performance

MK Battery levert ook accu's onder de naam DEKA. Dit zijn de HIGH PERFORMANCE accu's voor de Harley Davidson rijders en al jaren lang de onbetwiste nummer 1 in zijn segment. Waarom een MK accu kiezen boven een Ultracell? De MK Battery is een accu welke meer technische snufjes heeft als een vergelijkbaar type van Ultracell. Daarnaast is dit een volwaardige AGM accu die zijn weerga niet kent. U kunt geen gebruikersfouten meer maken omdat de accu slim genoeg is dit te detecteren en zichzelf veilig te stellen.

Geniet van deze volwaardige AGM accu met amerikaanse muscle. Verzekerd van goede research en kwaliteit boven kwantiteit. En dit met een accu die qua prijsstelling zijn concurrent in dit segment compleet wegblaast.

Accu unie geeft standaard op alle MK Battery accu's maarliefst 2 jaar garantie.

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 17 AH
Lengte (mm) 181
Breedte (mm) 76
Hoogte (mm) 167
Garantie 2 Jaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha
  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk