Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Yuasa Batterijen

Yuasa Batterijen

Yuasa!

Na lang te zijn weggeweest is Yuasa terug in het assortiment van Accu Unie. We hebben lang gezocht naar een betrouwbare partner voor niet alleen nu maar ook voor de toekomst. We kunnen dan ook de die-hard Yuasa fans eindelijk weer voorzien van Yuasa accu's. Ben je op zoek naar een nieuwe accu voor jouw motorfiets dan kan je niet om Yuasa heen. Dit is de crème de la crème op het gebied van motorfiets accu's. Wij verkopen de gehele Yuasa motorfiets acculijn vanuit voorraad. Alle Yuasa accu's die wij verkopen zijn afkomstig uit de laatst mogelijke batch, niet uit een eenmalig aangekochte lot waar u dat elders wel vindt.

Wie is Yuasa

Yuasa produceert al sinds 1979 motorfiets batterijen in de VS. De meeste van de grote capaciteit powersport accu's worden vervaardigd in Laureldale. Alle andere Powersports batterijen worden geproduceerd in state of the art fabrieken van Yuasa in verschillende landen over de hele wereld. Elke Yuasa faciliteit volgt dezelfde strenge productieprocessen om ervoor te zorgen dat de hoogste Yuasa kwaliteitsnormen worden behaald.

Yuasa is de grootste producent en leverancier van motorfiets, sneeuwfiets, scooter, terrein voertuigen en waterfiets accu's ter wereld. In het grootste deel van de wereld opereren zij onder de naam Yuasa en vanuit Amerika is de dochtersonderneming GS Battery opgezet, puur omdat de naamgeving beter aansluit op de Amerikaanse markt. 

Yuasa heeft een indrukwekkend klantenbestand. Het is niet voor niets dat Yuasa de hofleverancier is van Honda accu's. Wilt u de beste accu voor uw motorfiets welke voldoet aan de eisen van de motorfiets fabrikant? Kies dan voor Yuasa!

Let wel dat Yuasa motorfiets accu's niet standaard worden geleverd met accu zuur. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gelijk aan de slag kunt met uw nieuwe Yuasa accu vullen wij uw nieuwe accu af met accu zuur en testen wij deze alvorens wij ze naar u toe sturen. Hier hoeft u niet extra voor te betalen. 

Yuasa 12N12-3B
Uitverkocht!
Model: 12N12-3B
De Yuasa 12N12-3B is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
75,00
Excl. BTW:61,98
Yuasa 51913
2 tot 3 dgn
Model: 51913
De Yuasa 51913 is een 19 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij..
61,54
Excl. BTW:50,86
Yuasa 52515
Uitverkocht!
Model: 52515
De Yuasa 52515 is een 25 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij..
68,56
Excl. BTW:56,66
Model: 53030
De Yuasa 53030 is een 30 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij..
80,21
Excl. BTW:66,29
Model: YB10L-A2
De Yuasa YB10L-A2 is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
39,71
Excl. BTW:32,82
Model: YB10L-B
De Yuasa YB10L-B is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
40,50
Excl. BTW:33,47
Model: YB10L-B2
De Yuasa YB10L-B2 is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
42,08
Excl. BTW:34,78
Yuasa YB12A-A
2 tot 3 dgn
Model: YB12A-A
De Yuasa YB12A-A is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
42,92
Excl. BTW:35,47
Model: YB12A-B
De Yuasa YB12A-B is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
43,62
Excl. BTW:36,05
Model: YB12AL-A
De Yuasa YB12AL-A is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
43,62
Excl. BTW:36,05
Model: YB12AL-A2
De Yuasa YB12AL-A2 is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhouds..
38,95
Excl. BTW:32,19
Model: YB14-B2
De Yuasa YB14-B2 is een 14 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
65,00
Excl. BTW:53,72
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 40
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.