Menu
winkelwagentje

Yuasa Batterijen

Yuasa Batterijen

Yuasa is terug!

Na lang te zijn weggeweest is Yuasa terug in het assortiment van Accu Unie. We hebben lang gezocht naar een betrouwbare partner voor niet alleen nu maar ook voor de toekomst. We kunnen dan ook de die-hard Yuasa fans eindelijk weer voorzien van Yuasa accu's. Ben je op zoek naar een nieuwe accu voor jouw motorfiets dan kan je niet om Yuasa heen. Dit is de crème de la crème op het gebied van motorfiets accu's. Wij verkopen de gehele Yuasa motorfiets accu lijn vanuit voorraad. Alle Yuasa accu's welke wij verkopen zijn afkomstig uit de laatst mogelijke badge, niet uit een eenmalige flinke partij inkoop waar u dat elders wel vindt.

Wie is Yuasa

Yuasa produceert motorfiets batterijen in de VS sinds 1979. De meeste van de grote capaciteit powersport accu's worden vervaardigd in Laureldale. Alle andere Powersports batterijen worden geproduceerd in state of the art fabrieken van Yuasa in verschillende landen over de hele wereld. Elke Yuasa faciliteit volgt dezelfde strenge productie processen om ervoor te zorgen dat de hoogste Yuasa kwaliteitsnormen worden behaald.

Yuasa is de grootste producent en leverancier van motorfiets, sneeuwfiets, scooter, terrein voertuigen en waterfiets accu's ter wereld. In het grootste deel van de wereld opereren zij onder de naam Yuasa en vanuit Amerika is de dochtersonderneming GS Battery opgezet, puur omdat de naamgeving beter aansluit op de Amerikaanse markt. 

Yuasa heeft een indrukwekkende klanten bestand. Het is niet voor niets dat Yuasa de hofleverancier is van accu's bij een van de grootse auto bedrijven ter wereld namelijk Honda. Wilt u de beste accu voor uw motorfiets welke voldoet aan de eisen van de motorfiets fabrikant? Kies dan voor Yuasa!

Let wel dat Yuasa motorfiets accu's niet standaard worden geleverd met accu zuur. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gelijk aan de slag kunt met uw nieuwe Yuasa accu vullen wij uw nieuwe accu af met accu zuur en testen wij deze alvorens wij het naar u toe verschepen. Hier hoeft u niks voor extra te betalen. 

Merk: Yuasa Model: 12N12-3B
De Yuasa 12N12-3B is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Merk: Yuasa Model: 51913
De Yuasa 51913 is een 19 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Merk: Yuasa Model: 52515
De Yuasa 52515 is een 25 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij..
€87,50
Excl. BTW:€72,31
Merk: Yuasa Model: 53030
De Yuasa 53030 is een 30 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvrij..
€110,00
Excl. BTW:€90,91
Yuasa TTZ14S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: TTZ14S
De Yuasa TTZ14S is een 11.2 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange ..
€123,95
Excl. BTW:€102,44
Merk: Yuasa Model: YB10L-A2
De Yuasa YB10L-A2 is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
€64,95
Excl. BTW:€53,68
Merk: Yuasa Model: YB10L-B
De Yuasa YB10L-B is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Merk: Yuasa Model: YB10L-B2
De Yuasa YB10L-B2 is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: Yuasa Model: YB12A-A
De Yuasa YB12A-A is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
€59,95
Excl. BTW:€49,54
Merk: Yuasa Model: YB12A-B
De Yuasa YB12A-B is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsvr..
€59,95
Excl. BTW:€49,54
Merk: Yuasa Model: YB12AL-A
De Yuasa YB12AL-A is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhoudsv..
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Merk: Yuasa Model: YB12AL-A2
De Yuasa YB12AL-A2 is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Alle accu's uit deze YUASA YuMicron/Conventional Series maken gebruik van een speciale loodlegering. Daardoor heeft de accu een hoger startvermogen, zelfs als de accu maanden lang niet is gebruikt. De accu is niet volledig onderhouds..
€59,95
Excl. BTW:€49,54
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 43