Menu
winkelwagentje

VMF Sportline

VMF Sportline

VMF Sportline - Robuust!

De VMF sportline accu is een robuuste accu lijn welke bestaat uit onderhoudsvrije accu's gericht op recreatie doeleinde. Elke Sportline accu van VMF is onderhoudsvrij en hoeft dus nooit bijgevuld te worden. Daarnaast heeft een accu uit deze Sportline een extreem lage zelfontlading waardoor deze accu uitermate geschikt is voor licht tot middelmatig cyclische taken. Het deksel van deze VMF lijn is gesealed en daardoor lekvrij. Voor de veiligheid van u is er ook een vlamdover ingebouwd.

VMF Sportline aanbevolen voor:

Perfect voor gebruik op de boot, caravan of camper

Merk: VMF Model: VDC31M
De VMF Sportline VDC31M is een 105 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is ..
€119,95
Excl. BTW:€99,13
Merk: VMF Model: VMF120M
De VMF Sportline VMF120M is een 120 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€192,50
Excl. BTW:€159,09
Merk: VMF Model: VMF165M
De VMF Sportline VMF165M is een 165 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Merk: VMF Model: VMF200M
De VMF Sportline VMF200M is een 200 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€299,95
Excl. BTW:€247,89
Merk: VMF Model: VMF225M
De VMF Sportline VMF225M is een 225 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is..
€299,95
Excl. BTW:€247,89
Merk: VMF Model: VMF24M
De VMF Sportline VMF24M is een 70 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is b..
€123,99
Excl. BTW:€102,47
Merk: VMF Model: VMF27M
De VMF Sportline VMF27M is een 90 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is b..
€137,50
Excl. BTW:€113,64
Merk: VMF Model: VMF60M
De VMF Sportline VMF60M is een 60 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is b..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
Merk: VMF Model: VMF70M
De VMF Sportline VMF70M is een 70 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is b..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Merk: VMF Model: VMF95M
De VMF Sportline VMF95M is een 95 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is b..
€109,95
Excl. BTW:€90,87
Merk: VMF Model: U1
De VMF U1 Sportline is een 28 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is boven..
€72,50
Excl. BTW:€59,92
Merk: VMF Model: U1R
De VMF U1R Sportline is een 28 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is bove..
€72,50
Excl. BTW:€59,92
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12