Menu
winkelwagentje

VMF Sportline AGM

VMF Sportline AGM

VMF Sportline AGM

De VMF Sportline AGM accu's zijn ontworpen voor gebruik in recreatieve toepassingen: hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle her-lading. Dankzij de vliestechnologie bieden ze ook het ultieme gebruiksgemak en absolute veiligheid. Deze accu's behoeven niet te worden bijgevuld, kunnen gekanteld en in iedere normaal geventileerde verblijfsruimte worden gemonteerd. De VMF Sportline AGM accu is onderhoudsvrij.

VMF Sportline AGM aanbevolen voor:

Perfect voor gebruik op boten of speciale voertuigen, caravan, ambulance, landbouwmachine etc

Merk: VMF Model: AGM100
De VMF AGM Sportline AGM100 is een 100 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze ac..
€214,95
Excl. BTW:€177,64
Merk: VMF Model: AGM60
De VMF AGM Sportline AGM60 is een 60 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€164,95
Excl. BTW:€136,32
Merk: VMF Model: AGM70
De VMF AGM Sportline AGM70 is een 70 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€184,95
Excl. BTW:€152,85
Merk: VMF Model: AGM75
De VMF AGM Sportline AGM75 is een 75 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€199,95
Excl. BTW:€165,25
Merk: VMF Model: AGM80
De VMF AGM Sportline AGM80 is een 80 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€207,50
Excl. BTW:€171,49
Merk: VMF Model: AGM95
De VMF AGM Sportline AGM95 is een 95 AH AGM recreatie accu. Deze acculijn is speciaal ontworpen voor de het kenmerkend gebruik in recreatieve toepassingen. Die vragen namelijk om een hoog startvermogen, toereikende cyclische capaciteit en snelle herlading. Dankzij de vliestechnologie biedt deze accu..
€235,00
Excl. BTW:€194,21
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6