Menu
winkelwagentje
Vanwege de vakantie periode in de maand Juli is het mogelijk dat orders langer duren dan dat u van ons gewend bent.

Varta Silver Dynamic AGM

Varta Silver Dynamic AGM

Silver Dynamic AGM

Deze accu biedt het beste vermogen en technologie die er te krijgen is. Als u op zoek bent naar een premium batterij voor uw hoogwaardig voertuig met een enorme energiebehoefte, dan is de Silver Dynamic-batterij met ongeëvenaarde prestaties en de ongekende duurzaamheid de accu die u nodig heeft. AGM-technologie (Absorbent Glass Mat) met uitstekende prestaties voor krachtige motoren en auto’s met geavanceerde uitrusting. Hij gaat drie keer langer mee dan conventionele batterijen. Silver Dynamic AGM is ook perfect voor het aandrijven van geavanceerde Start-Stop-systemen.


Het beste van het beste

De Silver Dynamic AGM-batterij kan de meest veeleisende voertuigen en accessoires aandrijven en gaat drie keer zo lang mee als conventionele batterijen. De batterij werd ontworpen om te voldoen aan de enorme energiebehoefte van voertuigen die uitgerust zijn met geavanceerde Start-Stop-systemen, zoals remenergierecuperatie. Bovendien worden deze batterijen ontworpen en gemaakt in Duitsland en u kunt er van uitgaan dat ze zeer precies zijn geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Varta Silver Dynamic AGM D52
TOP KWALITEIT -29 %
Merk: Varta Model: d52
Door voor de 60 AH Varta Silver Dynamic AGM D52 te kiezen, krijgt u een superieure accu die de meest veeleisende voertuigen en accessoires van stroom voorziet. Want hij gaat maar liefst drie keer langer mee dan conventionele accu’s. VARTA Silver Dynamic AGM accu’s zijn perfect voor geavanceerde Star..
€123,50 €172,75
Excl. BTW:€102,07
Varta Silver Dynamic AGM E39
TOP KWALITEIT -16 %
Merk: Varta Model: e39
Door voor de 70 AH Varta Silver Dynamic AGM E39 te kiezen, krijgt u een superieure accu die de meest veeleisende voertuigen en accessoires van stroom voorziet. Want hij gaat maar liefst drie keer langer mee dan conventionele accu’s. VARTA Silver Dynamic AGM accu’s zijn perfect voor geavanceerde Star..
€139,50 €165,95
Excl. BTW:€115,29
Varta Silver Dynamic AGM F21
TOP KWALITEIT -20 %
Merk: Varta Model: f21
Door voor de 80 AH Varta Silver Dynamic AGM F21 te kiezen, krijgt u een superieure accu die de meest veeleisende voertuigen en accessoires van stroom voorziet. Want hij gaat maar liefst drie keer langer mee dan conventionele accu’s. VARTA Silver Dynamic AGM accu’s zijn perfect voor geavanceerde Star..
€171,50 €214,50
Excl. BTW:€141,73
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3