Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Varta Promotive Silver

Varta Promotive Silver

Promotive Silver

Promotive Silver is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met geavanceerde apparatuur zoals trucks, touringcars en brandweerauto's. Dit geavanceerde, onderhoudsvrije product is zeer cyclusvast en gaat zeer lang mee, dankzij de SHD-technologie (Super Heavy Duty). Het resultaat? Aanzienlijke besparingen! Ontworpen voor bedrijfsvoertuigen met veel vermogen, die zeer hoge eisen stellen aan de energievoorziening en veel en vaak worden blootgesteld aan trillingen. Overtreft EN Super Heavy Duty (SHD) specificatie (EN 4-standaard en trillingsweerstand V3). De nieuwste OEM-technologie en het laagste waterverbruik voor optimale besparingen wat betreft de TCO.

Varta Pro Motive Silver M18
TOP KWALITEIT
Merk: Varta Model: m18
De Varta Pro Motive Silver M18 180 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil st..
259,95
Excl. BTW:214,83
Varta Pro Motive Silver N9
TOP KWALITEIT
Merk: Varta Model: n9
De Varta Pro Motive Silver N9 225 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil sta..
320,00
Excl. BTW:264,46
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.