Menu
winkelwagentje

Varta Promotive Blue

Varta Promotive Blue

Promotive Blue

Dit veelzijdige product dekt uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen die onroad en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstartvermogen levert voor grote motoren, zult u vanaf het begin profiteren van kracht en betrouwbaarheid. Ontworpen voor voertuigen met veel vermogen en een standaard energieverbruik. Uitgebreide OEM-technologie en zeer laag waterverbruik voor optimale besparingen wat betreft de TCO. Bijzonder veilig dankzij de labyrintdekseltechnologie, geïntegreerde vlambeveiliging, aansluitklembescherming en veiligheidskleppen. Minimale zelfontlading dankzij de calcium-zilver-technologie roosterlegering

Varta Pro Motive Blue K10
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: k10
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue K10 140 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote mot..
€209,95
Excl. BTW:€173,51
Varta Pro Motive Blue K8
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: k8
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue K8 140 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
€202,95
Excl. BTW:€167,73
Varta Pro Motive Blue M8
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: m8
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue M8 170 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
€235,00
Excl. BTW:€194,21
Varta Pro Motive Blue M9
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: m9
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue M9 170 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
€227,50
Excl. BTW:€188,02
Varta Pro Motive Blue N7
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: N7
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue N7 215 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
€299,95
Excl. BTW:€247,89
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5