Menu
winkelwagentje

Varta Professional Starter

Varta Professional Starter

Varta Professional Starter

De Varta Profesional Starter is de accu voor uw caravan, camper, mover of boot. Met de Profesional accu lijn biedt Varta u een perfect betaalbare oplossing voor uw voertuig. In deze accu lijn vindt u accu's die speciaal geschikt zijn voor caravans, campers, movers en boten. Daarnaast kunt u een Varta Profesional Starter accu gebruiken voor lichte cyclische toepassingen. Varta heeft met deze accu lijn ook gelet op de prijs. Alle Varta accu's die wij verkopen worden geleverd uit voorraad en worden getest op werking voordat wij ze versturen. Daarnaast hebben alle accu's uit deze lijn 2 jaar garantie.

Merk: Varta Model: lfs52
Varta Professional Starter LFS52 52 AH accu is speciaal ontworpen voor gebruik op het water, zoals kleine bootjes met buitenboordmotoren. Daarnaast is hij ook geschikt voor caravan, camper en mover. Deze accu biedt een hoge energie-output en onderscheidt zich door constante uitstekende prestaties vo..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Merk: Varta Model: lfs60
Varta Professional Starter LFS60 60 AH accu is speciaal ontworpen voor gebruik op het water, zoals kleine bootjes met buitenboordmotoren. Daarnaast is hij ook geschikt voor caravan, camper en mover. Deze accu biedt een hoge energie-output en onderscheidt zich door constante uitstekende prestaties vo..
€109,95
Excl. BTW:€90,87
Merk: Varta Model: lfs74
Varta Professional Starter LFS74 74 AH accu is speciaal ontworpen voor gebruik op het water, zoals kleine bootjes met buitenboordmotoren. Daarnaast is hij ook geschikt voor caravan, camper en mover. Deze accu biedt een hoge energie-output en onderscheidt zich door constante uitstekende prestaties vo..
€122,95
Excl. BTW:€101,61
Merk: Varta Model: lfs95
Varta Professional Starter LFS95 95 AH accu is speciaal ontworpen voor gebruik op het water, zoals kleine bootjes met buitenboordmotoren. Daarnaast is hij ook geschikt voor caravan, camper en mover. Deze accu biedt een hoge energie-output en onderscheidt zich door constante uitstekende prestaties vo..
€167,95
Excl. BTW:€138,80
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4