Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Varta Batterijen

Varta Batterijen

Varta automotive

Varta is een van de grootste en de meest bekende accu labels in de Benelux. Buiten EXIDE is er geen enkele fabrikant die wereldwijd dagelijks meer accu's verkoopt als Varta. In 2002 heeft Johnson Controls het label Varta opgenomen in hun portfolio. Het automotive accu label Bosch komt uit exact dezelfde stal en is reeds nagenoeg uitgevloeid in Varta. Daar waar vroeger Bosch accu's op zichzelf stond heeft moederbedrijf Johnson Controls reeds Bosch accu's ondergebracht onder het label Varta. Anno 2016 is VARTA de meest populaire accu voor de consument uit de Benelux. In al die jaren is het de grootste concurrent EXIDE voorbij gestreefd. Dit geldt overigens niet wereldwijd.

Een Varta accu biedt u performance en betrouwbaarheid. Of u nu met uw allereerste auto rijdt, een accu nodig heeft voor start-Stop-functionaliteit of met een voertuig rijdt dat hoge stroomeisen stelt, VARTA’s Black, Blue en Silver Trio Dynamic auto accu's bieden u de energie die u nodig hebt.

Tegenwoordig zijn Varta producten te vinden in miljoenen auto’s, motorboten, motoren en campers. Elke Varta auto accu is standaard opgeladen met expertise en precisie. Varta auto accu's gaan langer mee en zijn minder gevoelig voor corrosie.

Varta Blue Dynamic A14
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen
Merk: Varta Model: a14
Met de Varta Blue Dynamic A14 40 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
68,50
Excl. BTW:56,61
Varta Blue Dynamic A15
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen
Merk: Varta Model: a15
Met de Varta Blue Dynamic A15 40 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
69,95
Excl. BTW:57,81
Varta Blue Dynamic B18
HARDLOPER OEM SPECIFICATIE Aanbevolen -13 %
Merk: Varta Model: b18
Met de Varta Blue Dynamic B18 44 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
54,45 62,50
Excl. BTW:45,00
Varta Blue Dynamic B32
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen 2 tot 3 dgn
Merk: Varta Model: b32
Met de Varta Blue Dynamic B32 45 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
75,00
Excl. BTW:61,98
Varta Blue Dynamic B33
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen -2 %
Merk: Varta Model: b33
Met de Varta Blue Dynamic B33 45 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
73,50 75,00
Excl. BTW:60,74
Varta Blue Dynamic B34
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen -2 %
Merk: Varta Model: b34
Met de Varta Blue Dynamic B34 45 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
73,50 75,00
Excl. BTW:60,74
Varta Blue Dynamic B36
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen
Merk: Varta Model: b36
Met de Varta Blue Dynamic B36 44 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
67,50
Excl. BTW:55,78
Varta Blue Dynamic C22
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen -17 %
Merk: Varta Model: c22
Met de Varta Blue Dynamic C22 52 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
64,13 76,95
Excl. BTW:53,00
Varta Blue Dynamic D47
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen
Merk: Varta Model: d47
Met de Varta Blue Dynamic D47 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
89,95
Excl. BTW:74,34
Varta Blue Dynamic D48
OEM SPECIFICATIE Aanbevolen
Merk: Varta Model: d48
Met de Varta Blue Dynamic D48 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
89,95
Excl. BTW:74,34
Varta Blue Dynamic D59
HARDLOPER OEM SPECIFICATIE Aanbevolen
Merk: Varta Model: d59
Met de Varta Blue Dynamic D59 60 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
66,35
Excl. BTW:54,83
Varta Blue Dynamic E11
HARDLOPER OEM SPECIFICATIE Aanbevolen -13 %
Merk: Varta Model: e11
Met de Varta Blue Dynamic E11 74 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
82,82 95,11
Excl. BTW:68,45
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 82
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.